Melyik a legjobb mobilszolgáltató ma Magyarországon?
Olyan szempontból, hogy:
-Lefedettség
-Ügyintézés időtartama
-Árak, díjcsomagok
25 év alatt
Akkor jó, #30! Én se tudtam vola ezt elképzelni, csak a kérdező nagyon mélyen belement az esélylatolgatásba, így aztán már én is foglalkoztam a témával, de ez is arra vezetett, hogy szerintem nem kell parázni egyáltalán. Amúgy a végén már a kérdező is ezen a véleményen volt!
És amúgy, kérdező, te honnan ismered ilyen jól még a horvát szolgáltatókat is? Csak úgy mostanában néztél utána ezeknek, vagy régóta érdekel ez a téma, és mélyebben foglalkozol ezzel?
Ja, igen, 30, azt az előbb kifelejtettem, hogy eleve túl jó hálózat ez ahhoz, hogy bármi veszély is fenyegethetné!
A konkurenciából egyesek sehol sincsenek a lefedettségünkhöz!
Akkor már lassan, ha a továbbtanulásra kerül a sor (olyan végzős középsulis körül vagy, nem?), akár ezen a szakterületen is elgondolkoztál? Vagy bármi, ami ezekkel kapcsolatos?
Szerintem pl. egy mobilszolgáltatónál valami magasabb beosztásban dolgozva jól lehet keresni. Így utólag visszagondolva jól elszúrtam a tanulást...
És amúgy ha ennyire értesz a témához, miért a mi véleményünk érdekelt a szolgáltatókról?
Hú, én is emelt angolos voltam, csak én 5 évesben. Szóval csúsztam egy évet, ami a végén rossz volt.
Akkor gondolom már van vagy lesz nyelvvizsga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!