Melyik a legjobb mobilszolgáltató ma Magyarországon?
Olyan szempontból, hogy:
-Lefedettség
-Ügyintézés időtartama
-Árak, díjcsomagok
25 év alatt
Én is félek!
De legyünk őszinték, ahol eddig Mészáros Lőrinc neve felmerült, az tuti befutó szokott lenni, mind jól tudjuk, hogy megy ez... Erről amúgy mi a véleményed (bármint nem a politikai részéről, azt inkább hagyjuk, hanem a jelen kérdéssel kapcsolatban)?
És amúgy nem korai még otthagyni? Ezt akkor is megteheted, ha már megszűntek, vagy amikor már biztos is ez a dolog, nem csak össze-vissza akár alaptalan jósolgatás. Ha már előre minden ügyfél lelép, ráadásul a riválishoz megy át őt erősítve, még kevesebb lesz a bevételük, akkor aztán tényleg alig marad esélyük.
OK, ez nem a mi dolgunk, hogy ezt figyelembe vegyük, de azért valamennyire mégiscsak érdekel az ügy.
Most került hozzám papíron is a telefonszám így elvileg már az enyém de én nem tudom... Szerintem én annak idején mikor ezt a számot megkaptam a reklámok miatt döntöttem a Telenornál még úgy is, hogy a szülők a mai napig a Telekom elfizetői ők ingyen telefonálnak belföldön így mindegy is volt hogy melyiket választom.
Most, hogy eladták a céget nagyon durván megnövekedett bennem a félelemérzet a cég sorsa miatt: Mi lesz ha...?
Ha belegondolok viszont a 4 év alatt amióta megvan nekem ez a telefonszám én semmi ajándékot nem kaptam a Telenortól gondolok pl: a karácsonyi ingyen beszélgetésekre, korlátlan internetre (na jó utóbbit vagy 2x kaptam)
Utolsó te sem kaptál semmilyen ilyesféle ajándékot?
Mostanában nem, csak talán nagyon régen, de pontosan nem emlékszem, mert annyira régen (az én számom nem 4 éves, legalább 10).
És mondjuk én a Telekomhoz tuti nem mennék át, sokan szidják a térerejüket és az ügyfélszolgálatukat is.
És OK, akár igaza is lehet ennek a jósolgatásnak, de szerintem felesleges ezt elsietni. Akkor is átmehetünk másikhoz, ha ez már konkrétabb lesz. De te tudod, ha úgy látod jobban járnál egy másikkal (pk Voda), akkor menj át.
Én még biztos maradok.
Igen ez jó is így!
Ebből még elég sok variáció lehet, amint írták is, és az se teljesen biztos (bár esélyes), hogy a Telenor rosszul jön majd ki belőle. Meg kell várni az ügy végét.
Horvátországot nézve:
4 mobilszolgáltató van, ebből 3 ad otthoni szolgáltatást is.
Horvátország lakossága kb 4 - 5 millió tehát fele annyi mint Mo-nak.
Ezek után én már nem félek annyira...
Igen, ha feleennyi lakosra van 4 szolgáltató, akkor ide is maradjon legalább ennyi, erre értetted, nem?
Amúgy a horvát mobilszolgáltatókat nem ismerem, szóval ezt csak most tudtam meg tőled. Amúgy arrafelé is van leányvállalata a hazai 3 nagy mobilszolgáltatónak, vagy ott totál másikak vannak?
Van a Horvát Telekom, a VipNet, a Tele2 Crotia és az O2
A Telekom, amelyiknek magyarországon is van leányvállalata
Teljesen kizárt, hogy a Telenor hálózata megszűnjön, nem is értem, miért parázol emiatt.
Legrosszabb esetben is új tulajdonos lesz, esetleg új cégnév (ahogy a Pannonból Telenor lett), de ettől még a telefonod ugyanúgy fog működni, nem az lesz, hogy onnantól te már soha az életben nem beszélhetsz mobilon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!