Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb mobilszolgált...

Melyik a legjobb mobilszolgáltató ma Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyan szempontból, hogy:

-Lefedettség

-Ügyintézés időtartama

-Árak, díjcsomagok

25 év alatt

2018. okt. 7. 11:33
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
Amikor más kérdéseket néztem itt, a legtöbbek szerint lefedettség alapján összességében a Vodafone a legjobb MO-n. (Többet nem tudok, mert nem ő a szolgáltatóm)
2018. okt. 11. 11:50
 12/41 anonim válasza:

Itt van egy jó forrás az előzőhöz térerőt tekintve, ez egyértelműen a Vodat igazolja főleg:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

2018. okt. 11. 11:54
 13/41 anonim ***** válasza:

Munkával kapcsolatosan sokat utazok, és én is találkoztam több helyen olyannal, hogy Vodafonos kollégáknak jó volt a térerő, nekem meg a Telekomos telefonon szinte nulla.

Erre vettem a szüleimnek Vodafonos telefonokat. Akkor derült ki, hogy a szülőfalumban (kisváros melletti falu) annyira nincs térerő, hogy ki kellett menni a garázs mellé, hogy telefonálni lehessen. Telekommal a házból nyugodtan lehet beszélni, közepes térerőt mutat még bent is. Ilyen fel se merült bennem.

A lefedettségi térkép alapján Telenoros mobilnettel kezdtem (tableten), aztán pár hónap múlva át kellett váltanom Telekomra, mert a Telenor nagyon gyenge volt ott, gyakran be se jött az oldal.

A Telekom térképén oda nem is jeleznek térerőt, mégis jóval erősebb, mint a Telenoré.

Szóval, ha esetleg meg tudod oldani, érdemes kölcsönkérni egy tartalék telefont vagy csak SIM-kártyát valami rokontól, ismerőstől (ha van valakinek tartalék), vagy ha egy idős rokont úgysem keresnek sokan, akkor nem fogja hiányolni pár napra a telefonját. Azzal ki tudod próbálni, hogy a te szokásos helyeiden, útvonalaidon milyen a térerő a másik szolgáltatónál.

2018. okt. 12. 05:18
 14/41 A kérdező kommentje:

Lefedettséget tekintve a Telenorral itt nincs gond....

[link]

2018. okt. 12. 07:18
 15/41 A kérdező kommentje:
Csak én gondolom úgy, hogy a Vodafone a UPC felvásárlása után megelőzi a Telenort és még ha jön a DIGI a Telenor meg fog szűnni?
2018. okt. 12. 11:13
 16/41 anonim válasza:
Hát, remélem tévedsz!!!
2018. okt. 12. 17:05
 17/41 A kérdező kommentje:

Na azt én is remélem hogy nem lesz igazam, nade mivan ha mégis??

Jobblenne átmennék a vodához vagy még túl korai lenne ezen töprengenem?

2018. okt. 13. 14:05
 18/41 anonim válasza:

Én még biztos nem szeretnék átmenni, meg vagyok elégedve a szolgáltatómmal, kár lenne, ha megszűnne!

Amúgy ezt csak te találtad ki, vagy van valami más forrásod is erről?

2018. okt. 13. 14:11
 19/41 A kérdező kommentje:
Van forrás: [link]
2018. okt. 13. 14:26
 20/41 anonim válasza:

Hát ez egy tényleg érdekes piackutatás, ami sajna nem jósol nekünk túl fényes jövőt.

Viszont ha sikerülne kormányközelinek lenni, akkor szerintem nincs mitől tartani!

2018. okt. 13. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!