Melyik a legjobb mobilszolgáltató ma Magyarországon?
Olyan szempontból, hogy:
-Lefedettség
-Ügyintézés időtartama
-Árak, díjcsomagok
25 év alatt
Itt van egy jó forrás az előzőhöz térerőt tekintve, ez egyértelműen a Vodat igazolja főleg:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Munkával kapcsolatosan sokat utazok, és én is találkoztam több helyen olyannal, hogy Vodafonos kollégáknak jó volt a térerő, nekem meg a Telekomos telefonon szinte nulla.
Erre vettem a szüleimnek Vodafonos telefonokat. Akkor derült ki, hogy a szülőfalumban (kisváros melletti falu) annyira nincs térerő, hogy ki kellett menni a garázs mellé, hogy telefonálni lehessen. Telekommal a házból nyugodtan lehet beszélni, közepes térerőt mutat még bent is. Ilyen fel se merült bennem.
A lefedettségi térkép alapján Telenoros mobilnettel kezdtem (tableten), aztán pár hónap múlva át kellett váltanom Telekomra, mert a Telenor nagyon gyenge volt ott, gyakran be se jött az oldal.
A Telekom térképén oda nem is jeleznek térerőt, mégis jóval erősebb, mint a Telenoré.
Szóval, ha esetleg meg tudod oldani, érdemes kölcsönkérni egy tartalék telefont vagy csak SIM-kártyát valami rokontól, ismerőstől (ha van valakinek tartalék), vagy ha egy idős rokont úgysem keresnek sokan, akkor nem fogja hiányolni pár napra a telefonját. Azzal ki tudod próbálni, hogy a te szokásos helyeiden, útvonalaidon milyen a térerő a másik szolgáltatónál.
Lefedettséget tekintve a Telenorral itt nincs gond....
Na azt én is remélem hogy nem lesz igazam, nade mivan ha mégis??
Jobblenne átmennék a vodához vagy még túl korai lenne ezen töprengenem?
Én még biztos nem szeretnék átmenni, meg vagyok elégedve a szolgáltatómmal, kár lenne, ha megszűnne!
Amúgy ezt csak te találtad ki, vagy van valami más forrásod is erről?
Hát ez egy tényleg érdekes piackutatás, ami sajna nem jósol nekünk túl fényes jövőt.
Viszont ha sikerülne kormányközelinek lenni, akkor szerintem nincs mitől tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!