Nekem nagyon tetszik a Bajazid török név 🙂 és Magyarországon adhatnam ezt a nevet a fiamnak?
Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 17:17
1/7 anonim válasza:
Nincs bent a nyelvtudományi intézet listájában.
2/7 anonim válasza:
Egyelőre még nem, mivel nem szerepel az MTA legfrissebb, szeptemberi utónévjegyzékében ( [link] Ugyanakkor ha kérvényezed, hogy tegyék anyakönyvezhetővé, gyakorlatilag biztosan engedélyezni fogják.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek 😀
2018. okt. 2. 18:46
4/7 anonim válasza:
Aztán arra nem is gondoltál kedves kérdező hogy a fiad majd mit fog szólni később a Bajazid névre ? A sok Lacika,Petike,Ricsike közt egy Bajazid nevű gyerek, minden esetre érdekes. Csoporttársak nem tudom hogy fogják "elfogadni" azt hogy valaki inkább egy török nevet választ és mégis magyar állampolgár.
5/7 anonim válasza:
Lehet előrelátó. Lehet, mire felnő a Petike lesz az egzotikus a sok Ali, Musztafa, Juszuf között. :D
6/7 A kérdező kommentje:
De gondoltam rá... Csak ha belegondolunk ma már nem gyakori a Lacika petike... Stb.. ezek a nevek..nagyon sokan adnak nem magyar nevet vagy éppen furcsa nevet a gyereküknek...A bajaziddal akkor miért lenne gond?
2018. okt. 27. 09:43
7/7 A kérdező kommentje:
Ma sincs sok petike meg lacika... egyre tobb a kulfoldi/ritka név. Par ev mulva mire nalam szoba johet a baba addigra meg mar nyilvan ennyi se lesz...😑 szoval nem ertem mi a probléma vele. Ma is nagyon sok erdekes nevet hallhatunk szoval az h piszkalni fogjak a neve miatt.. nemhiszem🙄
2019. ápr. 2. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!