Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi tetszik a szulejman...

Nektek mi tetszik a szulejman cimu sorozatban?

Figyelt kérdés

Ugyadodott, hogy megneztem egy reszt veletlenul es azonkivul, hogy hosszu unalmas monologok vannak benne amik rentkivul melyenszantoak (Oravecz Nora elbujhat a fenebe) ezenkivul ...

Ne ertestek felre elfogadom ha valakinek tetszik de tenyleg kivancsi vagyok, hogy akinek tetszik annak miert tetszik, vagy miert szereti ezt a sorozatot?

Koszi.

2018. szept. 12. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Maga a film
2018. szept. 13. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézd az RTL most oldalon.Ami nem tetszik átpörgeted.
2018. szept. 13. 07:40
 3/4 anonim válasza:

Sok minden van benne ami miatt érdekes és Imádom

❤️

1. Az hogy történelmi alapokon fekszik a legjobban a sorozatot a mondához tudom hasonlítani igaz szereplők de sok meg nem történt esemény és sok igaz esemény ami megtörtént.

2. A szereplők ahogy eljátszák szerepüket egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen van nagyon tehetségesek ha példa kell akkor ott van A Hürremet lejátszó színésznő Meryem Uzerli ki mindig jól eljátsza az egyikpillanatban nyugodt boldog aztán egy ideg beteg nő vagy pl. Szümbül aga ki a sorozat kedvéért megtanulta a hangokat amit a sorozatban kell használni a hangnemet a mimikát stb. És ezeket borzasztóan jól játsza

3.Ruhák, díszletek,Tiarák,helyszínek

Nagyon pompás ruhák vannak benne színesek mindig más színben van egy szereplő a koronáirol nem is beszélve a helyszíneken az épületeknél pl. Az oszlopokat igazából márványból építettek a falak teljesen igaziak a díszlet mesés

4.Maga a történet: Egy ágyás életét nézhetjuk meg ki egyszerű szolgábol Haszeki szultána lett a leg hatalmasabb úrnő vagy

Egy nagyvezír és egy szultána lehetetlennek tűnő szerelmének kezdetét, kialakulását és annak végzetét sí megnézhetjuk.

5.Tipp: Szerintem nézbelle mert az első részben én se nagyon akartam nézni de kíváncsi Voltam hogy Alexandrábol hogy lesz Hürrem és űrnő és egyre csak néztem mrgtetszett a sori.

Nekem ezért tetszik saját vélemény

2018. dec. 31. 11:41
 4/4 anonim válasza:
Nekem minden tetszik kivétel az hogy Hürrem ilyen gonosz
2019. jún. 24. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!