S. O. S.! A gls futár felhozza a lakásomba a 70kg-os boxzsákot?
Felhozzák a 70kg-os boxzsákot a gls-futárok a 2.emeleten lévő lakásomba?
Vagy kérjek meg valakit h elhozza nekem? És mi van ha nem találok ojat aki felhozná nekem?
Nő vagyok és dühlevezetésképpen rendeltem boxzsákot. de nem hittem volna h ijen nehéz lesz. nincs férfi szomszédaim, v ismerőseim, munkatársaim vannak de nem biztos h ráérnek v bevállalnák-e h segítenének nekem.
jövőhéten hozzák.
köszi a válaszokat!
semit nem mondtak.
hát remélem h azért feltudom tuszkolni a lakásomba ha nem fogják a futárok felhozni.
(kár h még 25 kg-ot sem bírok felemelni, főleg h beteg voltam mostanság :x)
persze ahogy az asztalommal, székemmel is volt.
volt h laptopot néztem ki a jófogáson abban a városban ahol élek. kiderült h közel lakik és ráadásúl szabadnapjai voltak. nekem betegen kellett felmennem hozzá, mert a nagy b. v. nem tudta elvinni. pedig fizettem volna 5 000ft.
aha. persze, a férfiak.
se ingyen,de még pénzért sem csinálnak semmit. ha én erős lennék azért a gyengébbekenk ingyen segítenék.
dehát ijen igazságtalan az élet. majd valahogy felkoncolom ahogy a hűtőt, sütőt, szekrénysort, asztalt, székeket.
soha senki nem segít nekem. egyszer egy minkatársam segített leszedni a ponyvatartót. remélem segít, bár lehet h nem ér rá.
a szomszédok pedig bunkók. semmiben sem segítettek.
lomtalanításkor az ajtókat vittem le és a rossz sütőt, hűtőt.
hát akkor kínlódok egy sort megint.
"volt h laptopot néztem ki a jófogáson abban a városban ahol élek. kiderült h közel lakik és ráadásúl szabadnapjai voltak. nekem betegen kellett felmennem hozzá, mert a nagy b. v. nem tudta elvinni. pedig fizettem volna 5 000ft."
Hag az elég idióta gondolkodás tőled, nem gondolod ? Nehogy már az eladó hurcolja a cuccot hozzad. Neked kell, te mész érte, egg evidens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!