A vadkendernek melyik részéből csinálják a füves cigit?
Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 17:34
21/33 anonim válasza:
nekem is van vad kenderem de abból nem lehet füves cigit csinálni mert gyenge meg stb
csak az indiai változatából.
14/l
22/33 anonim válasza:
ajj istenem de hülye itt mindenki. a vadkenderben is van THC, csak kb. 50szer keveseeb mint a cannabis sativában. ne mondjátok hogy nincs!!!
23/33 nichola válasza:
nem nagyon olvastam ell a válaszokat de egyszerűen válaszolok... a gubájábol . de ha vad kender akkor sed le a leveleit főzd meg mint 1 teát és cukrozd meg és tegyél bele citromot vagy valami savanyító szert és olyan mint az ice-t xD én kipróbáltam már. meg nem mind 1 meik et nézet a porzót vagy a termőt.
24/33 csesztedxD válasza:
2008-11-03 18:00 : te akkora faasz vagy -.-
25/33 csesztedxD válasza:
a magyar vadkender leginkább csak hasmenést okoz XD
26/33 anonim válasza:
leweléből terméséből...de belehet tépni a wadkendertől is csak gec isok mkell mert minimálisan tartalmaz thct...legalább 3-g szárított wadkendert kell elszíwnod ahhoz hogy elérj egy nagyonkicsi hatást...
27/33 anonim válasza:
Huu gecc èn most szívtam be mezőn talàlt vadkenderből
28/33 anonim válasza:
Mindenki baromságokat irt olyan sötétség van a fejetekben hogy az félelmetes. Ami klasszikus kannabisz az az indiai vagy sativa kender hibrid változata pl Bubba kush, northlight kush. Aki a kendert a parlagfūvel keveri akassza fel magát, olyan eltérés van a kettõ között mint az almafa meg a rôzsa között. A vadkendernek nem a termését nem a levelét nem szárát füstölik el hanem a nõ ivaru be porzatlan gyantás ragacsos virágát. Minnél gyantásabb annál jobb. Azért kell a be porzatlan virág mert igy a növégy nem a termésre fog hajazni hanem a gyantára virágra mint egy kelleteti magát a növégy😀 . Ami itthon megterem kender az indica leszàrmazottja és igen van THC tartalma. Ha õsszel ôktôberben mész keresni olyan kis növégyt keress ami jô takarásban volt kevésbé magvazott föl. Fogosd meg a virágát jô ragacsos e. Ha tudtál keriteni 1 hétig száritsd, ha full száraz tedd befõztes üvegbe de vigyázz nehogy be penészedjen. Ha kb 4 hétig àllt az üvegben szivhatsz belõle hidd el ugy ki fog ütni hogy nem fogod elhinni. Tapasztalatbol mondom. Olyan szinten megtekeri az agyad hogy elmény. Az üvegben tartàs valôszìnüleg kihozza a THC-t belõle. Sok sikert hozzá. A hülyékre wikipedia lovagokra ne hallgas. Amugy ha szivsz legyen kaja bekészitve mert olyan étvàgyat csinál hogy az asztalt megeszed.
29/33 anonim válasza:
Amugy 2 szálat szoktam elszivni az itthoni kenderböl de az már brutál ... beszédit. Mire be érek a lakásba már jô világvan békesség lágy zümmögés😎
30/33 anonim válasza:
Mikor lehet leszedni szaritani es szivni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!