A vadkendernek melyik részéből csinálják a füves cigit?
A sok félreértés abból adódik, hogy a sok félművelt újságíró állandóan vadkendert emleget, pedig 99%-ban indiai kendert termesztenek az illegális ültetvényeken. Bár volt tavaly egy eset, amikor egy srácnak sikerült a vadkender THC tartalmát válogatással, és a gondozás módjával megnövelnie!
Állítólag a virágja a legjobb.
Nagyon sok butaságot láttam itt ebben a témában tehát:
Amitől betépsz és kábító hatású az a gyantás virágzata amiben megtalálható a tetra-hidro-kanabinol anyag. A növény száraihoz közelebb egyre kevesebb ez a hatóanyag ergó attól nem lehet betépni.
Az illegális forgalomban lévő füvekben gyakran található morzsolt levél amivel csak a tömegét lehet növelni a "pakknak".
Először is válaszolok a kérdésre: A cigit a kender megtermékenyítetlen virágzatából sinsemilla”(magnélküli) készítem, amit szoktam keverni dohánnyal. Levéllel nem érdemes, mert nagyon kaparja a torkot. Múltkor hasis kaptam, amit felmelegítettem öngyújtóval apró darabra morzsoltam, és dohánnyal keverve elszívtam (tuk) a tavalyi 9.-es osztálykiránduláson.
De ezeket a magyar készítésű hasisokat nem ajánlom, mert elég alacsony THC, és magas CBN tartalommal rendelkezik. Ezért kis mennyiségbe eufóriát okoz de, ha kicsit túlszívod magad egyből róka. Remélem, tudtam segíteni
1. A vadkender sokkal kevésbé alergén, mint a parlagfű, amit hibásan „vadkendernek” szoktak hívni.
2. A kender rendelkezik az egyik legbonyolultabb családfával. A mai napig vitatkoznak rajta a „tudóselméjűek”.
3. A vadkender annyit jelent, hogy vadon terem (gaz), és kender.
Figyelem a következő mondatokba előfordulhatnak olyan mondatok, amik hozzásegíthetnek kábítószer létrehozására alkalmas növény nemesítéséhez. Ez Magyarországon illegális, és ne próbálkozz vele. Ezt csak infónak írtam le ha valaki érdekel.
A magyar Vadkender (Cannabis sativa subsp spontanea) elterjedt gaz Magyarországon. Kültéren a beporzás miatt a THC (hatóanyag) tartalma nem éri el a magyar jogszabályban megfogalmazott 0,4%THC tartalmat, ezért kaszálása nem kötelező, és legális termeszteni. Amennyiben te ezt professzionális lámpák alatt tartod, és páratartalom optimális, co2 optimális, tápozod stb... A következő generáció már magasabb THC tartalmú lesz. Ebböl következően illegálisá válhat.
Az indiai vadkender (Cannabis sativa)
Jól láthatóan ez ugyanaz a növény. Ez is egy gaz. A THC tartalma azért magasabb, mert létezik egy egylaki kenderfajta, ami ha beporozza magasabb THC tartalma lesz (természetes nemesedés). De mesterséges is van: ha sokk éri a növényt pl. hirtelen fényperiódus csökkenés, akkor hermafrodita lesz, megjelenik rajta mindkét nemű virágzat. Ha ezzel beporozod az is, lök a THC-n, de nem annyit, mint az igazi egylaki kender (csak Indiában honos). Léteznek még változatai az Indiai hasiskender (Cannabis Indica) nevét onnan kapta, hogy nagyon sok gyantát izzad. Amennyiben ezzel is beporozzuk még nagyobb THC tartalmat érhetsz el. Létezik még a Rudeláris, v. Orosz Kender (cannabis rudelaris). Nagymennyiségben, Oroszországban elterjedt. Kb. 1% alacsony THC tartalommal rendelkezik, és rendkívül kicsire nő KB 30 cm. Indica -val beporozva termesztik.
Először is válaszolok a kérdésre: A cigit a kender megtermékenyítetlen virágzatából sinsemilla”(magnélküli) készítem, amit szoktam keverni dohánnyal. Levéllel nem érdemes, mert nagyon kaparja a torkot. Múltkor hasis kaptam, amit felmelegítettem öngyújtóval apró darabra morzsoltam, és dohánnyal keverve elszívtam (tuk) a tavalyi 9.-es osztálykiránduláson.
De ezeket a magyar készítésű hasisokat nem ajánlom, mert elég alacsony THC, és magas CBN tartalommal rendelkezik. Ezért kis mennyiségbe eufóriát okoz de, ha kicsit túlszívod magad egyből róka. Remélem, tudtam segíteni
1. A vadkender sokkal kevésbé alergén, mint a parlagfű, amit hibásan „vadkendernek” szoktak hívni.
2. A kender rendelkezik az egyik legbonyolultabb családfával. A mai napig vitatkoznak rajta a „tudóselméjűek”.
3. A vadkender annyit jelent, hogy vadon terem (gaz), és kender.
Figyelem a következő mondatokba előfordulhatnak olyan mondatok, amik hozzásegíthetnek kábítószer létrehozására alkalmas növény nemesítéséhez. Ez Magyarországon illegális, és ne próbálkozz vele. Ezt csak infónak írtam le.
A magyar Vadkender (Cannabis sativa subsp spontanea) elterjedt gaz Magyarországon. Kültéren a beporzás miatt a THC (hatóanyag) tartalma nem éri el a magyar jogszabályban megfogalmazott 0,4%THC tartalmat, ezért kaszálása nem kötelező, és legális. Amennyiben te ezt professzionális lámpák alatt tartod, és páratartalom optimális, co2 optimális, tápozod stb... A következő generáció már magasabb THC tartalmú lesz.
Az indiai vadkender (Cannabis sativa)
Jól láthatóan ez ugyanaz a növény. Ez is egy gaz. A THC tartalma azért magasabb, mert létezik egy egylaki kenderfajta, ami ha beporozza magasabb THC tartalma lesz (természetes nemesedés). De mesterséges is van: ha sokk éri a növényt pl. hirtelen fényperiódus csökkenés, akkor hermafrodita lesz, megjelenik rajta mindkét nemű virágzat. Ha ezzel beporozod az is, lök a THC-n, de nem annyit, mint az igazi egylaki kender (csak Indiában honos). Léteznek még változatai az Indiai hasiskender (Cannabis Indica) nevét onnan kapta, hogy nagyon sok gyantát izzad. Amennyiben ezzel is beporozzuk még nagyobb THC tartalmat érhetünk el. Létezik még a Rudeláris, v. Orosz Kender (cannabis rudelaris). Nagymennyiségben, Oroszországban elterjedt. Kb. 1% THC tartalommal rendelkezik, és rendkívül kicsire nő KB 30 cm. Indica -val beporozva termesztik.
De ezeket a magyar készítésű hasisokat nem ajánlom, mert elég alacsony THC, és magas CBN tartalommal rendelkezik. Ezért kis mennyiségbe eufóriát okoz de, ha kicsit túlszívod magad egyből róka. Remélem, tudtam segíteni.
Rkm14.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!