Mit az, amit szeretsz a évszakokban? És mik azok a dolgok, amiket nem? (Ha valaki nem értené: tél - a karácsonyt szeretem, a hideget nem, stb. )
Télen nem szeretek semmit hideg van, és nem sok kint programot lehet csinálni.
Nyáron szeretek kint lenni a szabadban sétálni, fürdeni az se érdekel mennyire van meleg akkor is kint vagyok bírom a meleget, augusztusban éjszaka nézegetni az égen a csillagokt stb..
Tavasz
szeretem: virágok,húsvét,jó idő.
nem szeretem: gyorsan bejön a nagy meleg, a szeszélyes időjárást.
Nyár
szeretem: sok gyümölcs,nyári ruhák, nyaralás, virágok, elviselhető meleg.
nem szeretem: szúnyogok, kánikula, nagy viharok, szárazság, izzadás.
Ősz
szeretem: kb mindent :D falevelek,termések,bogyók,színek,köd,eső,napsütés,gereblyézés :D, szép ruhák,sütőtök,mogyoró,dió,tea,gyertyák..
nem szeretem: nagy szél,óraállítás.
Tél
szeretem:hó,zúzmara,jégvirág,karácsony,karácsonyi filmek,zenék,minden,ami a karácsonnyal kapcsolatos,karácsonyi vásárok,Mikulás,advent,díszek,dekorációk,karácsonyfa,fenyőfélék,tobozok,égősorok,gyertyák,sütik.
nem szeretem: Szilveszter,lassú évkezdet, karácsonyfa leszedése,latyakos idő,olvadó hó,szikrázó napsütés és 20 fok,ónos eső.
Kb. ennyi lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!