Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy én csúnyának látom magam, pedig mindig azt mondják hogy nemvagyok csúnya van egy szép barátnőm is és ő is mondja hogy nem vagyok csúnya de én annak látom magam mit tudnék ezzel csinálni?:S 16/F2010. jún. 21. 12:08
1/3 anonim válasza:
lehet h csak te látod magad annak , biztos van vmi oka
próbálj rá jönni és fogadd el h mások szerint nem vagy ronda =)
2/3 anonim válasza:
egyszer szánj magadra egy kis időt és állj egy tükör elé és bámuld magad.nézd nézd nézd..
keresd meg mik azok amik tetszenek magdon és mik azok amik nem..(ne mondd azt hogy semmi..keresgélj!)
csináld egyre többször..
vagy csak állj oda..akár zenére..gondolkozz tükör elött(magadról) próbálj ki arcjátékokat de nézd magad a tükörben...és elöbb-utóbb elfogadod magad..:)
de hinned kell benne..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megpróbálom
2010. jún. 21. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!