Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ellene?

Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Van egy hülye osztálytársam(fiú). Aki folyton beszólogat, és direkt azért köszön nekem, mert tudja, hogy attól én a falra mászok. És egyik nap elkezdi már: Éppen angol óra van. Erre ő odaül a hátam mögé és elkezd piszkálni, hogy "Nah mivan Viki". Én erre mondom, hogy hagyjál békén! És mondja:"Tudom, hogy szeretsz". Amikor ez kijött a száján azt hittem ott helyben ledöföm a torkán a tollam! Bnőm megmagyarázta neki , hogy mennyire undorodom tőle, mert én egy szót sem tudtam kinyögni a dühtől. Másnap meg nekiadtam az iskola tejem , mert nekem nem kellett, mert egyszerűen behánytam tőle. ÉS odarakom a padjára, erre Elkezd nekem csobogni a kispatak: "Hát mégis szeretsz?" Emiatt gondolatba már megfojtottam! Hát abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogy tudnék neki visszavágni. PL.:Beszólni valamit, megviccelni, hogy leégjen a többiek előtt vagy valami ilyesmit. 13/l
2011. ápr. 16. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:

hmm...

-Elpirultál!

-Mért,talán jobb lenne,ha elkékülnék?

-Hova mész?

-Minél messzebb tőled!

Velem töltöd az estét?

-Bocs,öcsi,de ma már nem bébiszitterkedek

-Meghívhatlak fagyira?

-Nem ,inkább kérem a pénzt!

Én boldoggá tudlak tenni!

-Ó,már mész is?!

14\f =) :D

2011. ápr. 16. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

esetleg még :

Olyan vagy, mint a nagyi tévéje: sötét és nagyképű.

Neked is vonalzóval rajzolták az agyhullámaidat!

Az ész nem minden. A te esetedben például semmi.

Olyan vagy, mint egy tévé. Nagyképű és színjátszó.

Az óceán jut az eszembe rólad. Egyből felkavarodik a gyomrom.

Én nem gondolom rólad, hogy hülye vagy, de ezzel a véleményemmel egyedül állok.

2011. ápr. 16. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel valószínűleg ő szeret téged, egyszerűen hangosan mondj neki nemet, vagy sértsd meg ezen keresztül "nem járnák ilyennel" tehát hasonló. Szerintem nem fogja mondani többet.
2011. ápr. 16. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:

erről eszembe jutott valami.első voltam megin :D

amikor Nem vagytok középpontban, és az osztályterembe vagytok, És elkezd beszélni hozzád, Mond hangosan : hogy mekkorád van? 6cm????, vagy : Nem,nem akarok azért veled járni hogy ne derüljön ki hogy meleg vagy.... vagy ilyesmik

2011. ápr. 16. 23:12
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi ezek jókXd Jah és biztos, hogy nem szeret , csak egyszerűen tudja miket kell mondania, hogy idegesítsen.:)
2011. ápr. 17. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Visszakérdezel, mér, te szeretsz engem?

ha azt mondja, hogy igen, akkor bizonyítsa be,

pl csókolja meg a padlót

Ha azt mondja, hogy nem, akkor:

- Na látod, akkor mi a f*szt basztatsz.

2011. ápr. 18. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!