Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit tehetnék...

Miért van ez? Mit tehetnék ellene? :S

Figyelt kérdés
Amint elkezdődik a suli,egyből rossz lesz kedvem...Most vasárnap van és már élni sincs kedvem,ha arra gondolok,hogy holnap suli,és úgyse sikerül semmi,úgyse megy a tanulás,úgyse fogok soha beilleszkedni az osztályomba:( Tudom,hogy senki se szeret suliba járni,de én nagyon nem:S
2010. nov. 14. 12:37
 1/5 anonim válasza:

szia!

nah idefigyelj!én se sztem a sulit főleg érettségin mert nehéz de meg fogom tudni csinálni még ha egy-két rossz jegyem is van..soha ne mondd azt h úgyse jön össze úgyse igy -úgy...mert akkor nem is fog...hidd el én is most állok neki tanulni 3 tantárgyat mert lusta voltam péntektől tanulni és most fogom megtanulni, ez van az én hülyeségem...hidd el hogy jobb lesz neked utána..okos leszel olyat fogsz tudni amit más nem mert tök lusta szerencsétlen volt megtanulni...és az osztálytársakkal meg nem lesz gond majd beilleszkedsz!!ismerkedj nyugodtan menny oda vkihez beszélgess akár a tananyagról akár másról...ha tudod h te normálisa vagy jól öltözöl (nem vagy rongyos ruhában) tuti lesznek barátaid!!sok sikert és CSAK POZITIVAN!!!! kitti 21 és majd szép barátnőd/barátod (nem tom h fiu v e vagy lány) is

2010. nov. 14. 12:56
 2/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok,köszia választ:)
2010. nov. 14. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Te jó ég, ezt nem én írtam véletlenül?:) Velem is pontosan így van :( Sajnos azt nem tudom mit lehetne tenni ellene, úgyhogy bocsi az OFFért :( Egyébként az osztályon kívül vannak barátaid? Esetleg az iskolában? Mert akkor lehetnél velük is :)

Amúgy ha szabad tudnom, hány éves vagy?:)

2010. nov. 14. 13:09
 4/5 A kérdező kommentje:
15 vagyok :) vanank barátaim..igaz nem sok,de már haladok:) csak félek a sulitól:S hiába tanulok elb.szok mindent:S és van,.hogy már nincs id kedvem utána:( merg félek,h leégetem magam:S nem tudok miről bezsélni
2010. nov. 14. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is 15 vagyok :D Nah, hát mondjuk akkor ha vannak barátaid, akkor nem muszáj folyton bennt lenned az osztályban, mondjuk szünetekben kimehetsz hozzájuk :) Nekem nincsenek még azok se :D A tanulással nekem is van bajom, az ellen nem lehet mit tenni, próbáld meg kihozni magadból a legjobbat, hidd el, lassan már nem az lesz a ciki hogyha keveset, hanem az hogyha sokat tudsz (nálunk jobban utálják a strébereket mint a h.lyéket:D)

Egyébként úgy örülök hogy van valaki aki hasonló mint én, habár biztosan nem fogunk úgy igazán megismerkedni, de jó tudni hogy talán mégsem fogok egyedül meghalni :)

2010. nov. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!