Szerintetek Momo miért pont nő?
Nagyon unalmas ez a momo-ként terjengő hoax. Az emberek úgy látszik elfelejtették, hogy 10 éve pontosan hasonló szintű baromságok terjedtek myvip-en.
"Küld tovább 15 embernek ezt az üzenetet, mert éjjel megeszlek a szobádban, ha továbbküldöd akkor rád talál az igaz szerelem."
Momo egyébként valami művészi alkotás az ocsmányabbik fajtából. De maga ez a köré szőtt történet ostobaság és hoax.
Azt még azért hozzátenném, hogy egyetlen egy valós bizonyíték sincsen írásos, vagy videó formájában, hogy bárkinek is válaszolna. Lehet, hogy tényleg volt mögötte valami valós dolog és tényleg zaklatott pár embert régebben, de mostanra ennek teljesen nyoma veszett és az ég világon nem történik semmi, ha ráírsz és akkor sem, ha felhívod.
Erre meg ilyen szennyoldalak lehozzák, hogy "Momo fenyegeti a gyerekeket, megvan momo első lehetséges magyar áldozata.." Ami igazából rohadt nagy kreténség mert csak azért csinálják, hogy ez emberek clickbait szerűen betámadják a cikket és a videót amiben igazából nincs semmiféle értelmes tartalom vagy valós esemény. Aki ilyeneket készít elég erősen pofán kéne vágni.
Nem tudom, hogy miért most terjedt el ez a Momo dolog de szerintem ez egyébként egy több hónapos vagy akár éves történet is lehet már. Időnként ugye az is megtörténik, hogy előszednek valami 5-6 éve terjengő hoax-ot és ugyanúgy osztogatják meg. Egyébként sok szülő nem tud reálisan gondolkodni mert félti a gyerekét és bele sem gondol, hogy ez az egész egy nagy-nagy átverős hülyeség.
Nőő??
Én eskü azt hittem pasi csak hosszú hajjal...
Meg amugy olyan semleges is nekem,talán meleg vagy valami ilyesmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!