Az 5000 karakter az betűt jelent, vagy szót? És hogy tudok ilyet megnézni Wordben?
Figyelt kérdés
Egy pályázatra írok, de nem tudom, hogy az 5000 karakter pontosan mit jelent? Van aki azt ajánlotta másik kérdésnél, hogy szavak számába nézze meg a kérdező, más meg azt számolgatta, hogy egy szó kb. hány karakter. Van aki 4-5 oldalt mond, van aki azt mondja nem sok, persze ez függ betűtípustól, hogy hány oldal, de sztem is inkább kevés.. Ez amit most leírtam ez is van így most vagy 300-400 karakter szerintem :D. Pedig ez elég nyúlfarknyi.2018. aug. 8. 18:02
1/3 anonim válasza:
A karakter az karaktert jelent, nem lehet más csak a tényleges karakter amit leütsz (a szóköz is karakter, csak nincs látható jelölése (maga a két karakter közötti 1 egységnyi üres tér a szóköz).
A szavak karakterekből állnak. A lapbeállításokon és formázáson sem tudsz trükközni, hiszen vannak szabvány beállítások amik lefektetik az alapjait: 12-es Times New Roman betű, másfeles sorköz, 1 centis jobb margó, a többi 2 centi, 12 pontos térköz, stb...
2/3 anonim válasza:
A megnyitott World alsó bal sarkában jelzi, hogy hány leütött karakternél jársz. 1 oldal durván 1000 karakter, de ez rengeteg mindentől függ.
3/3 anonim válasza:
de a menüben is megtalálod a szavak számánál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!