Jány kérdése:
Hogy lehet definiálni a demiboy illetve a demigirl kifejezéseket?
Figyelt kérdés
Sokat kerestem már, de nem találtam egy magyar definíciót sem. (Lehetséges, hogy én voltam a béna)2018. aug. 1. 23:46
2/11 A kérdező kommentje:
Normális váloszkat kérek, ha ez esetleg lehetséges...
2018. aug. 2. 00:48
3/11 anonim válasza:
Szia!
Mivel a nemi identitást is kiírtad címkének, így talán ezt kerested: (Gugli a demiszexuális kereső szóra többet ad ki)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget 3 de nem ezt keresem mivel a pici angol tudásommal valami olyasmit tudtam lefordítani, hogy lányként/fiúként születik de a másik neműnek érzi magát, de nem teljesen tehát nem transznemű csak ahhoz hasonló.
2018. aug. 2. 14:43
5/11 anonim válasza:
Akkor talán genderfluid, ha nem transzgender.
Itt többet találsz, de legalább is érdekeset a hasonló fogalmakról:
6/11 A kérdező kommentje:
5 köszönöm a segítséget és ez valóban érdekes oldal, azonban még mindig nincs meg amit keresek :/
2018. aug. 3. 15:50
7/11 anonim válasza:
Úgy kélzeld el mint egy fiút aki a lányosabb dolgokkal szimpatizál inkább. Igazából a bináris nemű és a nembináris között van úgy kb. (én is demiboy vagyok. _.)
8/11 anonim válasza:
7 vagyok, még wzt elfelejtettem mondani: elsősorban fiúnak érzi magát, de valamilyen tekintetben (pl. társadalmi szerep v. hasonló) inkább a másik nem szerint érezné jól magát, amellett, hogy a testi nemével egyébként ki van békülve amellett.
9/11 anonim válasza:
Az előttem kommentelő; ez egyébként szexualitásban hogy nyilvánul meg? Már ha nem túl privát a kérdés
Tehát ez független attól, hogy valaki homo-vagy heteroszexuális?
10/11 anonim válasza:
#9 Nem túl privát a kérdésed, (legalabbis nkm nem, lehet h masnak igen, ugyh ezzel vigyázz) és én egyébként a férfiakhoz vonzódom.
(Azért nem a szexualitásomat írtam le, mert nem nagyon tudom, hogy magyar szó van e rá. És egyébként ha érdekel, akk angolul ,,toricsexual", ami azt jelenti, hogy nem-bináris emberként a férfiakhoz vonzódom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!