Vajon miért nem abban a formában írhatom ki erre az oldalra a kérdéseimet, ahogy én azt szeretném? Nem használok vulgáris kifejezéseket, stb. mégis mindig van valami kifogás a kérdéseimre. Más is így van ezzel?
Köszi. Egyébként csak azért írtam ki ezt a kérdést, mert már elegem van belőle, hogy minden kérdést legalább háromszor át kell fogalmaznom, mert nem felel meg, hol ezért, hol azért.
Hát igen, a helyesírással egyetértek. Engem ezek a fiatalok által használt, megfejthetetlen rövidítések tudnak kiborítani, hogy csak egyet említsek, pl.: akiket nagyon szeretek: akiket non cejjetek. Ettől eldobom az agyam.
Valószínűleg a tulaj nem akarja, hogy elharapózzanak a dolgok. Ezért sem enged "Ti mit gondoltok róla?" típusú kérdéseket feltenni. Sajnos már elkésett. Ha még nem is írják ki a bas.zni szót, mégis használják, ilyen-olyan átírásokkal. Ezeken is változtatni kéne, nem a kérdésfeltevőtől megvonni a jogokat. A tizedik átfogalmazás után már érthetetlen a kérdésem, és érthetetlen válaszokat kapok rá.
Nekem eddig két kérdésemet törölték. Az egyiket azért, mert korábbi, válasz nélküli kérdéseimet linkeltem be, a másikat azért, mert reklámnak titulálták. Holott nem az volt. Nem vagyok az a fajta, aki kényszeresen áthág minden szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!