Ki a ti legutáltabb magyar youtuberetek?
Külföldi youtuberek ismeretének hiánya miatt szűkítöttem le a kört a magyarokra (jó, Pewdiepie-t ismerem, de nagyon nem bírom). Amúgy én Herby-t nem bírom elviselni (ingyenélő alkoholista bohóc), Dancsónak az újabb videói (2014-2015 körül) is ide sorolhatóak (jópofizás és ripacskodás a tizenkét évesek kiszolgálása érdekében), Metalexovics (idegesítő röhögés), Radics Peti (egy videóját láttam, bőven elég volt), Pingvinharcos (magával a fickóval nem lenne probléma, jó fejnek tűnik, de a gameplay videóktól be tudok aludni).
Ez az én listám. Ja igen, és szeretném leszögezni (mint mindig): Trollokat és "megmondóembereket" nem kérek. Mindenki véleményét tiszteletben tartom, aki élvezi a felsorolt emberkéket, nézze nyugodtan, nem szólok bele, nem fogok lepontozni senkit. Viszont a "mekkora fäsz vagy" meg "ha nem tetszik, ne nézd" illetve hasonló jellegű kommenteket kerüljük. Jó lenne, ha a rajongótáborok távol maradnának a kérdésemtől.
Szóval, most hogy ezt tisztáztam, szerintetek kik a magyar Youtube szégyenfoltjai? (személyes véleményetek alapján)
Várom a válaszokat!
Nekem rBence...Nem tudtam hogy akkora pofája van annak a gyereknek hogy kiírja a csatorna névjegyébe hogy:
VIGYÁZZ CLICKBAAIIT!!
Bezzeg a videói alatti mezőben ez nincs benne... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!