Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki a ti legutáltabb magyar...

Ki a ti legutáltabb magyar youtuberetek?

Figyelt kérdés

Külföldi youtuberek ismeretének hiánya miatt szűkítöttem le a kört a magyarokra (jó, Pewdiepie-t ismerem, de nagyon nem bírom). Amúgy én Herby-t nem bírom elviselni (ingyenélő alkoholista bohóc), Dancsónak az újabb videói (2014-2015 körül) is ide sorolhatóak (jópofizás és ripacskodás a tizenkét évesek kiszolgálása érdekében), Metalexovics (idegesítő röhögés), Radics Peti (egy videóját láttam, bőven elég volt), Pingvinharcos (magával a fickóval nem lenne probléma, jó fejnek tűnik, de a gameplay videóktól be tudok aludni).

Ez az én listám. Ja igen, és szeretném leszögezni (mint mindig): Trollokat és "megmondóembereket" nem kérek. Mindenki véleményét tiszteletben tartom, aki élvezi a felsorolt emberkéket, nézze nyugodtan, nem szólok bele, nem fogok lepontozni senkit. Viszont a "mekkora fäsz vagy" meg "ha nem tetszik, ne nézd" illetve hasonló jellegű kommenteket kerüljük. Jó lenne, ha a rajongótáborok távol maradnának a kérdésemtől.

Szóval, most hogy ezt tisztáztam, szerintetek kik a magyar Youtube szégyenfoltjai? (személyes véleményetek alapján)

Várom a válaszokat!

2018. júl. 30. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Név nélkül mindenki aki a trash tartalomgyártásból próbál nézettséget csinálni (kihívások; prank; clickbait cím és kamu előnézeti kép; direkt szponzorok megtévesztő módon reklámoznak; ál-ismeretterjesztés más munkáinak 1:1 ellopásával; trash-trend követők akik csak azért csinálnak valamit mert az épp menő és ebből remélnek nézettséget, miközben az nincs összhangban a csatorna céljával; megmondóemberek értelmes alap nélkül, például a 12 éves sminkvideós aki osztja az eszet a divatról, pedig ő is csak mástól látja, stb.; bárki akit az értelmes rant videósok (Fanmademaker, Your choice) észérvekkel fel tudnak mutatni. Nem is lehetne ennyi nevet felsorolni, ez maga egy külön kategória.
2018. júl. 31. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Mennyire igazad van! Megy is a zöld kéz!
2018. júl. 31. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Molnár Krisztián

Zsíros deszka

2018. aug. 1. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ismered, de Pixyre. Folyamatosan hazudik, és ellentmondásokba kerül önmagával.
2018. aug. 2. 13:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Na, őt valóban nem ismerem.
2018. aug. 2. 21:44
 6/7 DaniFighterHUN válasza:
100%

Nekem rBence...Nem tudtam hogy akkora pofája van annak a gyereknek hogy kiírja a csatorna névjegyébe hogy:

VIGYÁZZ CLICKBAAIIT!!

Bezzeg a videói alatti mezőben ez nincs benne... :/

2018. aug. 25. 08:04
 7/7 anonim válasza:
100%
rBence, Farkas Timi, Whisperton ...mindhármuk beszédtípúsa irritáló, főleg az első kettő össze-vissza röhög mindenen. Whisperton elvan a pénzével, legtöbb videója arról szól, hogy mennyi mindenre van...Rajtuk kívül megy egyszerűen nem tudom elviselni Forstner Csengét, egy kőgazdag csaj agy nélkül, folyton röhög és azt hiszi mindenben tehetséges.
2018. dec. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!