Ki a kedvenc MAGYAR Youtuberetek és ki az akit ki nem állhattok?
Isty, Paplovag a kedvencem.
A MesterMC és a videósait utálom.
Kedvencek: freddyD, retroshock, vidman és a régi dancsó, valamint másodkategóriásként de szeretem: belluspisti, csebe, Demjén Ybéb, szefi
Aki idegesít/ nem kedvelem annyira (azok közül akiket ismerek, mert biztos nagyon sok ilyen lenne még azok közt akiket nem ismerek): szalay isti, újabb dancsó néha meg pár csaj akiknek nem tudom a nevét.
A kedvenceim Ehsstysmink, mert nagyon aranyos, vicces és profi, valamint a barátomon keresztül szeretem zsozeatyát meg a VR-osokat is, sokat nézzük együtt :)
Akit nem szeretek az Dancsó, az újabb videói, régen még egész jó volt, volt benne fantázia, az Álom.net-es videón meghalok, akárhányszor nézem.
Kedvenceim: CsChannel (Csebe99), UNFIELD (vlogos és gameplay csatorna), JustVidman. Gameplayesek közül még: Andi (DoggyAndi), Ice és Chabinho.
Nézem még néha Dezső Bencét (2Face) és Csecse Attilát, de őket nem annyira szeretem.
Olyan nem nagyon van, akit ki nem állhatok, de például Dancsó nekem nem szimpi. Az ilyen szépség, divat csatornákat sem szeretem, meg a járműves, utazós, stb. dolgok sem érdekelnek (Pl. Csebe Balaboard sorozatának sem néztem meg minden részét, de Csebét szeretem.)
Egy ideig szerettem James-et és ZsDavot, de már nem annyira vagyok értük oda. ZsDav amúgy nem lenne rossz videós, csak túl sokat ordibál, és már kezd idegesítő lenni. A filmjei viszont nagyon jók, a kedvencem az "Azután, hogy kiléptem..."
A kedvenceim Ehsstysmink és Isti. Igazán jó a humoruk, én meg imádok nevetni :D.
Akiket nem bírok elviselni az Royalszabi és Molnár Emma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!