Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki egyedül...

Szerintetek ciki egyedül menni koncertre?

Figyelt kérdés
A héten koncertezik az egyik kedvenc magyar eggyütesem a közelben, aminek nagyon örülök,a probléma viszont az,hogy nincs kivel menni.Sajnos a legtöbb ismerősömnek teljesen más a zenei ízlés.A koncertre viszont mindenképp el szeretnék menni mert hatalmas élmény lenne élőben hallani őket. Szerintetek mit tegyek?

2018. júl. 30. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj el!
2018. júl. 30. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Én is egyedül mentem koncertre.
2018. júl. 30. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
miért lenne ciki?
2018. júl. 30. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ. Egy hárfakoncertre nem mennék egyedül. De még társasággal se. Tankcsapdára pl vagy AC/DC-re egyedül is.
2018. júl. 30. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
És a KTN-re? :D
2018. júl. 30. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki! Vedd meg a jegyet! Fesztiválra is mentem már egyedül. Mindenki le volt ezen döbbenve, de "én és én és én az első..." :) Viccet félretéve, egy tárasaságban mindig van valakinek valami szir-szar baja, kívánalma stb. hol WC, hol pia, hol kaja. Gyújtsunk rá, menjünk beljebb, ah nekem nincs kedvem... én inkább őket nézném meg, erre menjünk légyszi stb.

Egyedül... Királyság, azt csinálsz, amit akarsz, csak az van amit te akarsz.

2018. aug. 2. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Természetesen el fogok menni a koncertre,szerintem jól fogom érezni magam.
2018. aug. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!