Ciki ha itthon 15 éves fiú létemre itthon főzök sütök egyedül a családnak?
NEM!
Sem az nem ciki, hogy 15 évesen fözöl, sem az, hoyg fiu létedre fözöl, sem az, hogy az egész családnak.
Söt, szerintem igen pozitív dolog, függetlenül az esetleges pályaválasztásodtól.
Mellesleg szerintem s sütés-fözés az egyik legkreatívabb dolog az életben.
Pár év múlva te leszel a haveri közök sztárja, mert a te föztedre jönnek össze, a lányok rajonganak érted, mert nem várod el, hogy ök fözzenek folyamatosan neked, hanem te tudod öket meglepni valamifinommal, ha különköltözöl, nem kell készételekre, vagy ócska büfékre szorulni, hanem ehetsz finom kajákat!
Emellett amit tdusz, az mindig hasznos és fözni jó!
Ne érdekeljen, hogy ki szerint mi ciki, és mi nem.
Ilyen szempontból sokkal jobb vagy, mint én. Van egy elfoglaltságot. Van egy tehetséged (?)
-> Ezzel még mondjuk úgy, értéket teremtesz.
Nem vagyok rá büszke, de egy rizsfelfújtat sem tudok megcsinálni (mondjuk olyat pl szinte alig láttam egész életemben) Ha főzöl egyszer-kétszer, már nem megy el a nap hiába, mert csináltál valamit. Amire talán büszke lehetsz.
Amit talán nekem is meg kéne gondolnom, hogy ne függjek anyám hülye szendvicsein annyira.
És az sem hátrány, ha az ember pl. néha be tud vinni egy kis házilag készült pudingot a suliba, hadd sárguljon a többi feje az irigységtől, és te meg hadd egyél valami különlegeset. Nem igaz?
De.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!