Nagyon ciki egyedül színházba menni? 14/L
Nagyon régen voltam színházban, szinte már nem is emlékszem, hogy mennek a dolgok.
Nemrég kaptam egy jegyet és egyedül kell mennem.Szerintetek nagyon ciki lesz egyedül?
Milyen öltözetben mejnek(Lili bárónő c. operett)?
Nem ciki egyáltalán.
Öltözetet illetően...
Miniszoknya azért nem színházba való. Se haspóló. De szerintem ezt te is tudod. :D
Valami elegánsabb egyberuha vagy blúz+sötétszínű nadrág szerintem jó lesz valami szép cipővel.
Ott már nem leszel egyedül. Ha közösségi közlekedéssel mész, akkor az úton sem.
Az is lehet, hogy találkozol ismerőssel.
De, végül is csak szünetekben számít, hogy tudsz-e beszélgetni valakivel. Megállsz, nézelődsz. Akik társsal mennek, egymással lesznek elfoglalva.
Biztosan nem azt fogják nézni, hogy egyedül vagy-e. Az is lehetne, hogy azért állsz ott, mert a partnered a büfénél van, és várod, hogy hozzon valamilyen üdítőt.
Nem szükséges nagyestélyi, különleges ékszer. Ahogyan már szerepel válaszban, ünnepélyesebben öltözz. De, ne csodálkozz, ha lesznek akár farmerben is.
A kérdés kiírását tekintsd határnak, amitől fogva nem foglalkozol azzal, hogy egyedül mész. Várd izgalommal az előadást, élvezd, tapsolj, érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!