Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok, és kétségb...

Tanácstalan vagyok, és kétségbe vagyok esve. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy sulit majd egy év után ott hagytam családi okok miatt. Aztán most két éve járok egy Mg suliba jövőre vizsgáznék, viszont van egy hátul ütője. Csak akkor vizsgázhatok, ha van jogsim, anélkül nem. Járok kresz vizsgákra folyamatosan, de nem sikerül. Feleslegesen érzem, a maradást. Amit tudni kell hogy egy kis faluban élek, elzárva mindentől, legfőképp a közlekedéstől, a munka lehetőségről nem is beszélve. 18éves vagyok, és még nem érettségiztem semmi.. Anya nem enged sehová, nem tudom élvezni a fiatalságomat,hiába nyár van.. Van barátom, aki felajánlotta hogy költözzünk albétletbe, ő tud egy olcsó helyet ahol mindketten kijövünk. És ott elkezdenék valami sulit, esetleg felnőtt képzést,mellette pedig dolgozhatnék valahol. De teljesen össze vqgyok zavarodva, nem tudom hogy mit tegyek. Tényleg feleslegesnek érzem hogy maradjak és elpazaroljak még egy évet, ha nincs jogsim, és nem vizsgázhatok. Mit tegyek? Segítsetek. Valami tanácsot. Köszönöm
2018. júl. 30. 11:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Érettségid lesz, a többi ne zavarjon. Csinos kislány vagy? Mutatsz képet? Ha közelemben laksz,én gyakorlom veled a kreszt.
2018. júl. 30. 12:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Érettségim nem lesz, mert ez 3 éves szakma és ennyi.. De ez iscsak akkor van meg havan jogsim. ha nincs jogsim, nem engednek vizsgázni. Így már érthető miért nem akarok még elhúzni egy évet?
2018. júl. 30. 12:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Érettségid levelezőn is lehet. Ezt ne hagyd abba. Mutass képet cixlca.
2018. júl. 30. 12:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Borsod megye? Vagy Nógrád?
2018. júl. 30. 13:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Itt nem az a lényeg hogy melyik megyében élek. Nem érdekel az ismerkedés. Én csak jóindulatú tanácsokat kértem
2018. júl. 30. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom neked,küldj egy klassz képet nekem magadról.
2018. júl. 30. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Idősebb férfival ismiznél?
2018. júl. 30. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez aztán az építő jellegű társalgás. XDDD

Na mindegy, azé' küldj képet. XD

2018. júl. 30. 18:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem értem az ilyen embereket.. Gondolom gondolja ha van barátom,akkor nem ismerkednék..
2018. júl. 30. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!