Érdemes gázpisztolyt venni?
Aztán majd ha a támadó kikapja a bézbózütőt, és leveri az állkapcsodat, ne lepődj meg...a gázspray-vel meg magadat fújod le...
Gázpisztollyal ellőssz akár 8-10 méterre is, és elég intenzíven kapja majd az arcába az illető a vegyszert.
Én már fújattam le magam paprika gázspray-vel egy barátommal. Fél óráig vak voltam utána, taknyom-nyálam folyt, a fejem vörös.
A legtöbb barom úgy pofázik hülyeségeket, hogy saját magán soha nem merné kipróbálni amiket lehord nem halálos önvédelmi cuccokat.
A gumilövedékes pisztoly és a gázpisztoly sem hülyeség annak, aki komolyabban érdeklődik egy kicsivel az önvédelem iránt, de nálam gázspray mindig van, mert első kézből tudom, hogy hatásos. Mennyi rablást, verést, nemi erőszakot el lehetne kerülni, ha az emberek legalább gáspray-t hordanának magukkal zsebben :(
Manapság már a legtöbb ember telefonja nagyobb, mint amekkora egy spray
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!