30éves, jóképű férfi vagyok. A feleségem a 8. hónapban van, anyagi helyzetünk nem valami fényes. Arra gondoltam, hogy gazdag nőnek nyújtanék szexuális szolgáltatásokat. Hol találok ilyet?
Szia!
Ne tegyél ilyet!
Te örülnél, ha a feleséged hasonló jó 5letekkel állna elő?
Szerintem nem.
Mit mondasz majd a kisgyermekednek később? Abból lett ilyen szupcsi babakocsid, mert idős hölgyekkel kedves voltam? Na neee...
Inkább próbálj meg állást váltani. Nem kell két állás, csak egy, de az legyen jó: például végezhetnél levelezőn egyetemet, hogy továbbképezd magad esetleges magasabb fizetésért. Mit szólsz ehhez? Persze ma nem csak a diplomások keresnek jól, szóval böngészd inkább az álláshirdetéseket!
Az 5letet pedig sürgősen felejtsd el te 30 éves jóképű, ám végtelenül buta és erkölcstelen férfi!
Egyszerűen szomorú lettem ettől a kérdéstől..
komolyan.
"A kérdező kommentje:
Ne legyetek már ennyire lelkisek,haladni kell a korral.Minden lehetőséget meg kell ragadni ha az életben maradás a cél."
Kicsit magadba szállhatnál,szegény feleségedet tudom CSAKIS sajnálni,hogy pont egy ilyen "férfit" kellet kifognia.Ennyira egy gusztustalan embert mint te.
Te mit szólnál ha a feleséged elmenne férfiakhoz,mit mondanál :"semmi baj szívem ez a korral jár,büszke vagyok rád"
Vagy mit?Vagy az más,mert te férfi vagy?Kicsit tesség már magunkon elgondolkozni,hogy nemsokára apuka leszel te meg más nőkkel szexelsz.
Ha a feleséged tudná hogy egy gazember gyerekét hordja a szive alatt!
Szerintem te nagyon lökött vagy, és azt hiszed beveszük a buta dumát!
Gondolom a feleséged nem kívánja a szexet és te most akarsz frenkizni!
Na neee!!
Áh az eszem megáll, 30éves jóképű mocskos disznó vagy, és felfoghatatlan hogy miért lesz neked gyereked!Mert csak csinálni tudtad!
A korral való haladás azt jelenti, hogy mindenki hímk*rva meg prosti lesz, meg strici? Gratulálok, gyönyörű felfogás, ezért tart ott ez az ország, ahol. Ha meg nem tetszik, amit írunk, minek kérdezted meg? Akkor gyerünk, b*sszál úton útfélen minden nővel, aki pénzt ad ezért.
Ja, nekem egyébként enyhén kamuszagú a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!