30éves, jóképű férfi vagyok. A feleségem a 8. hónapban van, anyagi helyzetünk nem valami fényes. Arra gondoltam, hogy gazdag nőnek nyújtanék szexuális szolgáltatásokat. Hol találok ilyet?

Ilyenre én is gondoltam már.Hisz az ember mindent megtenne csak ne legyen nincstelen.Engem a 6 éves lányom tartott vissza.Nem tudtam volna a szemébe nézni és féltem,hogy ha kiderül elvehetik tőlem.Így hát maradt a szegénység.
32/L

Sok furcsa dolgot hallottam és láttam már de az, hogy valaki ekkora strici legyen még a terhes felesége mellett is...
Na ez mindenen túltesz!

14 éves vagyok nem akarom én itt osztani az észt,de:
-Gondolj bele a feleséged helyzetébe,hogy nemsokára megszüli a gyereketeKET közben Te meg más nőkkel "szórakozzol" most ezt nem lehet azzal az indokkal megtenni,hogy a "családod érdekében",mert akkor vállalnál plusz munkát meg bármi mást,de ezt nem tennéd meg,mert gusztustalan dolog.
És azt enyhén kétlem,hogy a feleséged pedig belemenne ebbe!Vagy talán mégis??!!
Én elhiszem,hogy nem valami könnyű +munkát találni,de próba szerencse.Hogy lennél képes ezek után a feleséged szemébe és a gyereked szemébe nézzni??
És még egy apró dolog:
8 hónappal ezelőt mikor vállaltátok a gyereket akkor nem gondoltál bele,hogy "nem valami fényes az anyagi helyzed"
Ja és,hogy a kérdésre is válaszoljak interneten vannak ilyen oldalak ahol lehet jelenkezni ilyenekre.
De ez akkor is gusztustalan dolog a családoddal szemben.

Hát ha ennyi lelkiismereted sincs... Hogyha nem tudsz belegondolni hogy mekkora aljasság az, hogy van egy terhes feleséged, akivel boldog családi életet élsz, ő a te kis drága feleséged, és te a háta mögött minden kis rib@nccal és qrvával összefekszel, akkor csak csináld. De majd akkor próbáld a szemébe nézve mondani, hogy "csak téged szeretlek..."...
Csak szegény feleségedet sajnálom.

... és elképzelem a magyarázkodást:
"de hát Édesem, én csak pénzt kerestem, értetek tettem..."
:)))) jaj de gáz :)

Akár takaríthatnál is, más állás után nézhetnél, sőt szórólapozni is lehet. De te dugni akarsz, sajnálom a feleséged, amiért egy ilyen ocsmány pasi gyerekét hordja.
d,jpt
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!