Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 30éves, jóképű férfi vagyok....

30éves, jóképű férfi vagyok. A feleségem a 8. hónapban van, anyagi helyzetünk nem valami fényes. Arra gondoltam, hogy gazdag nőnek nyújtanék szexuális szolgáltatásokat. Hol találok ilyet?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 19:24
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Ülj be Pesten a Vörösmarty-n a Gerbeaud-ba.Oda járnak a pénzes öreglányok ismerkedni a hozzád hasonló szorult helyzetben lévőkkel.A pincérnek jattolni kell mert nélküle nem fog összejönni a kapcsolat.
2010. jún. 18. 19:46
 22/42 anonim ***** válasza:
értem én az érvelésed. de nem hinném, h egy életen át kibírnád magadban tartani a titkot. súlyos lelki teher lenne, ha meg mégis elmondod neki, számára még rosszabb lesz, úgy érzi, elárultad. megéri neked?
2010. jún. 18. 19:46
 23/42 anonim ***** válasza:
63%
19:41 úgy látom egyes 14 éveseknek sokkal több esze van, mint némely 30 évesnek ....
2010. jún. 18. 19:47
 24/42 anonim ***** válasza:

Szegény feleséged,és a gyermeketek!Ilyen hülye ötletet!A helyedben inkább választanám a "nem túl fényes anyagi helyzet"-et,minthogy megcsaljam a páromat!És szerinted feleségednek nem lesz gyanús,hogy hirtelen mennyi pénzed van?Ha nem is erre,gyanakszik,akkor valami másra,mert gondolom szeret téged,és el sem tudná képzelni,hogy ilyet teszel,mikor ő várandós!

14/L

2010. jún. 18. 19:48
 25/42 anonim ***** válasza:
19:46 lelki teher? pláne amikor az asszony is elkapja a HIV-t, gombát, trippert, hepatitiszt, amit hazahurcibál
2010. jún. 18. 19:49
 26/42 anonim ***** válasza:
És majd amikor a gyerek elkapja mindezeket, az milyen jó lesz...
2010. jún. 18. 19:50
 27/42 anonim válasza:
Keress más állást,de azért ez nagyon hüly.e ötlet!Mást nem tudok mondani,mert az előttem szólok már mindent leírtak!
 28/42 anonim ***** válasza:
Meg ha véletlen teherbe ejtenéd valamelyiket...
 29/42 anonim ***** válasza:

TE undorító féreg!

Ennyit ér neked a terhes feleséged?! Hogy ennyire simán, bűntudat nélkül megcsalod? Mert ez az, ha az én férjem lennél, nem érdekelne, hogy pénzért csináltad, repülnél ki a francba! Az eszem megáll mik vannak!

2010. jún. 18. 19:51
 30/42 anonim ***** válasza:

Vagy arra nem gondoltál,hogy tiszteségesen éld le a hátralévő életed,mint egy családos apuka??

És nem úgy,hogy titok az életed és bizony stresszes mivel bármikor lebukhatsz és tönkre teszed a feleséged a te és a gyermeked életét is.Vagy hazaviszel valami fertőzést a feleségednek,szerinted nem buknál le?

2010. jún. 18. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!