Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2009. január 1-jétől tényleg...

2009. január 1-jétől tényleg 800 Ft lesz egy doboz cigaretta, még a legolcsóbb fajtából is?

Figyelt kérdés
2008. nov. 1. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Jó lenne legalább kevesebben szívnák aztán nekem meg nem kéne a füstjét szívnom :S
2008. nov. 1. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Remélem, nem csak 800 Ft lesz, hanem jóval több! Legalább nem szivnák annyian.

Csak az a baj, hogy bármennyire is felemelik, aki dohányzik úgyis meg fogja venni. Inkább lemond valami másról. És az is jó lenne, ha kiterjesztenék, hogy több helyen ne lehessen rágyújtani. Pl. mint ami külföldön van, hogy parkban, játszótéren, iskola előtt, templom előtt, ahol gyerekek vannak ott nem is szabad rágyújtani.

2008. nov. 1. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Hát marha jó lenne, ha végre nem én fizetném a haldokló dohányosok kórházi számláját. Fizesse az, aki azt a szart szívja. 800 forintos cigiből még mindig nem jönne ki. Egyébként meg nem hallottam ilyenről, de remélem megsokszorozzák rá az adót.
2008. nov. 1. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
remélem 8ezer lesz,és akor nem én fogok meghalni tüdőrákban,a dohányosok miatt,akik mindenhol körülöttem vannak!
2008. nov. 1. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon-nagyon remélem, hogy LEGALÁBB 800 forint lesz a legolcsóbb. Sőt, abba reménykedem, hogy egyre drágább lesz. Legalább nem kellene fuldokolnom a sok kö*ög dohányostól!
2008. nov. 1. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Én viszont remélem hogy nem lesz, mert bár baromira utálom a cigit, de anyum férje 20 éve láncdohányos, így is szar az anyagi helyzetünk, de ha a cigi árát ennél is jobban felemelik.... Nem tudom mi lesz :(
2008. nov. 2. 00:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Sokan válaszoltatok,amit köszönök, csak eddig nem kaptam rá biztos választ. Meg megértem, hogy így gondolják sokan, én sem dohányzom, és utálom, amikor az orrom alatt szívják. Valaki tudna biztosabbat? Azért érdekel ennyire, mert mi sem vagyunk nagyon jó anyagi helyzetben , viszont körülöttem rengetegen dohányoznak, szüleim is :S
2008. nov. 2. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Én dohányzom és senkinek semmi köze hozzá.A nem dohányosok elvárják hogy tolerálják őket!!Ők is tolerálják a dohányosokat és NE ANYÁZZANAK!!Én tiszteletben szoktam tartani azt aki nem dohányzik,és nem füstölök az orra alá!De ők meg azt tartsák tiszteletben hogy én cigizek!!!!!!!!!!!!Na
2008. dec. 20. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
azt tartsuk tiszteletben h a terhes anyukára is rámegy a füst,mert a buszmegállóban mki szívja körülötte?szívjad otthon oszt cső
2008. dec. 20. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!