Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi ideig bírja 1 doboz...

Mennyi ideig bírja 1 doboz cigaretta?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig bírja 1 doboz cigaretta, hogyha elrakom a polcomra bontatlanul? hány évig akár?
2011. márc. 31. 20:46
 1/7 anonim válasza:
74%

nálam pár napig bírja

a szavatosságát illetően, hát jó néhány évig bírnia kell változatlanul, de ez nagyban függ a levegő páratartalmától, ha nagyon fanatikusok akarunk lenni, akkor lehet hogy jó sok év alatt elkezd nedvesedni egy picit a dohány ha pl a fürdőszobai pipere szekrényen tartod, bár a ház másik pontjában is előfordulhat pára, illetve 10 év után gyanús, hogy a gombák megtelepszenek rajta bárhol is tartod, de ez csak elmélet

2011. márc. 31. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem légmentesen van csomagolva.
2011. márc. 31. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a kesztyűtartóban felejtettem egy doboz cigit, 4 év után találtam meg. Egy picit megsárgultak a szálak, de egyébként semmi baja nem lett.
2011. márc. 31. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
hát én ugyan nem dohányzom de szerintem is függ a páratartalomtól .kb10 év de ha mesterségesen kivonnád a szoba levegőjéből a párát tovább is egy sivatagi barlangban szerintem év ezredekig is. lásd holt tengeri tekercsek ami egy hasonlo természetű anyag mint adóhány es a papir bár már 2év után elveszitené az aromáját
2011. márc. 31. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Elvileg nagyon sokáig, bár egy idő után már kissé kiszárad, elveszíti az aromáját. Nagypapám egyszer talált a fiókjában egy leaglább 35 éves bontatlan Symphonia, meg Munkás cigarettát ha jól emlékszem. Kibontottuk, megpróbáltuk elszívni. Érdekes módon megőrizte a régi erősségét, régen ugyanis brutál erős cigik voltak, de az íze sem volt túl pocsék, egyszerűen megszoktam a minőségi cigik ízét:) Ennyit a szavatosságról:)
2011. márc. 31. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:

sokáig!

találtam már legalább 10éves szofit. bontatlanul. kicsit furca avas íze volt, de elszívtam az egész dobozzal, mer nem volt rossz.

sőt találtam mezitlábas fecskét is nagyapámnál :D pár szálat, egy rég nem használt íróasztal fiókjában a padláson. egy szálat elszívtam (a többi ereklye :D ) és még ennek se volt olyan szörnyű íze.

2011. ápr. 1. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
nagyon sok mindentől függ, célszerű nem nedves helyeken tartani(pl. nem a pincébe:D)
2011. ápr. 1. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!