Heti egy-két doboz cigaretta soknak számít?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 21:54
1/13 anonim válasza:
Heti egy szál is soknak számít. Egyenes út a temetőbe.
2/13 yuda válasza:
Mihez képest ugye?
Nemdohányzónak egy szál is túl sok lenne...
Ha ennyire nem szükséges, akkor kár folytatnod és inkább hagyd abba és örülj.Sokan kínlódnak a leszokással-ők ne aggódj, örülnének...
3/13 anonim válasza:
szokj le róla amig nem késő..minek szivod azt a ....-ot? ne már...
4/13 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire, milyen mértékben károsítja a tüdőt. Egyébként piros marlborot szívok.
2011. máj. 27. 22:01
5/13 anonim válasza:
Nagyon. Én már láttam pár halott ember tüdejét. Minden dohányosnak megmutatnám élőben. A dohányzás nagyon sok betegséget okozhat egyébként, nem csak tüdőrákot. Ne szívd, ha nem muszáj.
6/13 anonim válasza:
Egykoron dohányzó halott ember tüdejét látni is borzalmas, de még kegyetlenebb egy tüdőrákos haláltusáját végignézni. Valaki sosem ,egy szál cigit sem szív, mégis rákban, szívinfarktusban korán meghal. Van, aki végigdohányozza az egész életét és matuzsálemi korban végelgyengülésben hal meg. Nem lehet megjósolni, kire, milyen hatással van a cigi.
7/13 anonim válasza:
Ez igaz, de ha a tényeket vesszük alapul, a dohányosok körében a betegségek kockázata közel 90 %. Tehát vegyünk 1000 dohányost, abból 100 nem attól hal meg. 900 viszont igen. A kockázati tényezők mindig nagyobbak mint hogy "az én nagyapám 100 éves volt pedig egész életében cigizett meg ivott" elméletet vegyük alapul.
8/13 anonim válasza:
az átlagnál alacsonyabb és egyenes út a napi dohányzáshoz. addig hagyd abba amíg tudod. én azt hittem le tudok szokni, aztán megpróbáltam és nem megy, de próbálkozok.
9/13 anonim válasza:
Ha jól tudom a piros a legerősebb. Én nem cigizek, és nem is akarok, fontosabb, hogy egészséges legyek. Gondolkodj te is így.:)
10/13 anonim válasza:
Nézd, van akinek ez egy napi adag. Egyébként nem vészes, de jobb lenne lerakni. Egyébként dettó ugyanezt és ugyanennnit szívok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!