Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják az emberek a...

Miért utálják az emberek a rendőröket?

Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Nem is hiszem h mindenki be akarna jutni rendőrnek.

Szerintem akaratgyenge befolyásolható, komplekszusokkal teli emberek mennek rendőrnek, h a törvényeken keresztül érvényesülni tudjanak a saját közegükben.

Nekem a rémálmom az h a fiam egyszer azt modja h rendőr akar lenni.

2009. júl. 28. 22:23
 12/17 anonim válasza:
Szerintem sokk emberr nem a rendőrt utálja hanem az államot!! Csak azt nem érhetik el és ezért meg probálják azt utálni aki végre hajtja azt amit a sok honatya kitalált!!! Sokan meg divatból sztem vann olyan aki nem is látott még rendőrt csak a haver ezt monta azt monta és késsz az utálat!!!!
2009. aug. 23. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert néha belekötnek az emberbe!!!
2009. szept. 24. 16:02
 14/17 anonim válasza:
Tudjátok, nem minden rendőr egyforma. De hát igen, vannak szemét rendőrök és rendesek is. ugyan úgy ahogy az orvosok, nővérek, tanárok .. és még sorolhatnám tovább. Ne azt nézzétek hogy mi a foglalkozása, hanem azt h milyen ember. ( De ez csak az én vélemányem. ) :)
2010. júl. 16. 15:21
 15/17 anonim válasza:
*véleményem.
2010. júl. 16. 15:21
 16/17 anonim válasza:

mert idétlenek és az iQ-juk a béka segge alatt van, ha a kérdésed nem eldöntendő, vagy a válaszod, akkor nem értenek meg semmit, lefagynak mint a windows 2000 Fatal error 404 not found.. etc

jóhogy nem felrobbannak, ha nem eldöntendő módban beszélsz hozzájuk, HA BAJ VAN NEM AZÉRT HÍVJUK A RENDŐRT MERT AZT HISSZÜK MAJD CSINÁL VALAMIT, egyszerűen csak tudjuk, hogy a cigány aki miatt a baj van, fél a sünöktól, de am csak dísznek vannak...

egyébként nem a rendőrök miatt nincs bűnözés, ők csak elkapják max a bűnözőklet, DE CSAK AZT AMELYIK MENEKÜL,

ügyvédek bírók miatt van a büntetés, szal a rendőröknek még mindig minimális szerepük van az életben... én szégyelném magam, szerencse hogy nem mentem sünnek... éghetne a pofám örök életemben

2012. aug. 8. 12:53
 17/17 anonim válasza:
ráadásul nem az államot utáljuk, hanem a rendőrt, mert nem azt hajták végre amit az állam kitalál, mert kurv*ra nem vágják a törvényeket, és amíg nem vagy ügyvéd hanem pl egy egyszerű áldozat addig hiába próbálod megmagyarázni nekik, az igazat... mert egyik fülén be másikon ki, mert nincs közte semmi.
2012. aug. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!