Miért utálják az emberek a rendőröket?
Nem is hiszem h mindenki be akarna jutni rendőrnek.
Szerintem akaratgyenge befolyásolható, komplekszusokkal teli emberek mennek rendőrnek, h a törvényeken keresztül érvényesülni tudjanak a saját közegükben.
Nekem a rémálmom az h a fiam egyszer azt modja h rendőr akar lenni.
mert idétlenek és az iQ-juk a béka segge alatt van, ha a kérdésed nem eldöntendő, vagy a válaszod, akkor nem értenek meg semmit, lefagynak mint a windows 2000 Fatal error 404 not found.. etc
jóhogy nem felrobbannak, ha nem eldöntendő módban beszélsz hozzájuk, HA BAJ VAN NEM AZÉRT HÍVJUK A RENDŐRT MERT AZT HISSZÜK MAJD CSINÁL VALAMIT, egyszerűen csak tudjuk, hogy a cigány aki miatt a baj van, fél a sünöktól, de am csak dísznek vannak...
egyébként nem a rendőrök miatt nincs bűnözés, ők csak elkapják max a bűnözőklet, DE CSAK AZT AMELYIK MENEKÜL,
ügyvédek bírók miatt van a büntetés, szal a rendőröknek még mindig minimális szerepük van az életben... én szégyelném magam, szerencse hogy nem mentem sünnek... éghetne a pofám örök életemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!