Már min. Egy hete rosszul alszom. Mi lehet a bajom? (lent)
Minden este 1x-2x felkelek, nem/vagy nagyon nehezen tudok vissza aludni, forgolódok, melegem van, nem tudok mit kezdeni magammal ... elég idegesítő már.
És az álmaimra is mostanság mindig emlékszek, és nem túl jó álmok. Pedig nincs semmi lelki bajom meg ilyesmi...max annyi, hogy kedden volt Apámék válása.
Ja és már korán fent vagyok ... (5-6-7 között) Pedig szeretek későig aludni. =(
Nos a problémát, okozhatja a lelki trauma ez esetben a szülők válása. Nem tudom ön milyen korosztályba tartozik.
A probléma feldolgozásának gyorsasága is kortól függ.
Az egyéb alvási zavarok oka lehet, a frontérzékenység is.
Ebben az időben előfordulhat álmatlanság a meleg miatt,
légkondicionálóval, vagy huzatkeltéssel megoldható a probléma, ha ön szerint a válás okozta trauma kizárható.
Mindemellett fogyasszon vizet elalvás előtt, esetleg még meleg tej (mézzel) is szóba jöhet (altató hatású)
Végső megoldás az altató pirula.
remélem segítettem.
Köszönöm a választ, kipróbálom a elalvás előtt a vizet és valami huzatot csinálni. ( Amúgy a mézre allergiás vagyok, pedig szeretem. =/ )
14 éves vagyok és lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!