Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Már min. Egy hete rosszul...

Már min. Egy hete rosszul alszom. Mi lehet a bajom? (lent)

Figyelt kérdés

Minden este 1x-2x felkelek, nem/vagy nagyon nehezen tudok vissza aludni, forgolódok, melegem van, nem tudok mit kezdeni magammal ... elég idegesítő már.

És az álmaimra is mostanság mindig emlékszek, és nem túl jó álmok. Pedig nincs semmi lelki bajom meg ilyesmi...max annyi, hogy kedden volt Apámék válása.

Ja és már korán fent vagyok ... (5-6-7 között) Pedig szeretek későig aludni. =(

2010. jún. 17. 09:23
 1/3 anonim válasza:

Nos a problémát, okozhatja a lelki trauma ez esetben a szülők válása. Nem tudom ön milyen korosztályba tartozik.

A probléma feldolgozásának gyorsasága is kortól függ.

Az egyéb alvási zavarok oka lehet, a frontérzékenység is.

Ebben az időben előfordulhat álmatlanság a meleg miatt,

légkondicionálóval, vagy huzatkeltéssel megoldható a probléma, ha ön szerint a válás okozta trauma kizárható.

Mindemellett fogyasszon vizet elalvás előtt, esetleg még meleg tej (mézzel) is szóba jöhet (altató hatású)

Végső megoldás az altató pirula.

remélem segítettem.

2010. jún. 17. 09:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, kipróbálom a elalvás előtt a vizet és valami huzatot csinálni. ( Amúgy a mézre allergiás vagyok, pedig szeretem. =/ )

14 éves vagyok és lány.

2010. jún. 17. 09:55
 3/3 anonim válasza:
Problémád hátterében lelki dolgok állnak,még ha ezt Te nem is veszed észre.Ilyenkor akaratlanul is dolgozik benned az ideg.Az én szüleim is elváltak amikor 13 éves voltam.Azt tudom tanácsolni nyugodtan fordulj a háziorvosodhoz,ö biztos tud segíteni Neked!És egy jó tanács:mindig beszéld ki magadból a lelki bajokat,mert ha benned marad még rosszabb lesz.Mindig olyannak mond el akiben teljesen megbízol!Én elfolytottam az érzelmeimet és most iszom a levét 40 évesen.Sok sikert mindenhez!!
2010. jún. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!