Hunland, mint kamionos cégről infót tudnátok mondani? Élőállat szállítás érdekelne. Nem a fikázos dolgokra vagyok kiváncsi, hanem merre fele járnak, fizu, turnosok, hány nap otthon, hasonlók
Én régen melóztam ott, 2007 - ben, így is érdekel?
Nem tartottunk be semmit, mentünk mint a vaklégy. A munka kutya kemény, ez nem sokat változhatott, a marha marad marha, a disznó disznó, 100 év múlva is.
90 százalékban te takarítod a pótkocsit, 90 százalékban pihenőidő alatt.
Sokkal nehezebb a ponyvás kamionnál. Sok a keleti fuvar, orosz stb. De sok a rövid is, belföldi gyűjtögetés, szomszédos országok. Egy újoncnak - aki bármikor leszámolhat - nem biztos, hogy kivaltanak egyből egzotikus vízumokat, majd idővel.
Négykéz, alkalmazkodás. Sok a bunkó. A főnök egy holland fazon, nem szerettem, nem volt jó a hangulat.
Pénz. Abban az időben 400 - 600, ma állítólag 1 milla is összejön, de hidd el nekem, azért melóért ez nem olyan sok.
Nyugaton egy jobb tartályos firmánál is megkapod, hatodik annyi hajtással.
Szóval: kalandnak, tapasztaltatnak jó, pénzben nem éri meg.
Köszönöm válaszod. Mostanság ismerős nem dolgozhat ott neked? Hátha lenne pár friss info :)
Köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!