Mindent betiltanak a kicsik miatt. Csak szerintem igazságtalan?
Csomó sorozatot betíltottak amiatt,hogy káromkodtak benne,vagy életveszélyes muatványokat, a kisgyerekmeg leutánozta.
De ezért miért kell betiltani? Ha a gyerek ilyen hülye,hogy azt hiszi tud ő is repülni,mint a sorozatokban a karakterek,az nem a tv-hibája. Meg volt egy hely ,ami olyan volt,mint egy kis pub, csak horror karaktereknek öltözött emberek ilyesztgették a vendégeket.
Valami szülő,meg kiverte a balhét,hoy miért nem mehet be az 5 éves gyerek!
Addig balhézott,meg rendezte a jelenetet,hogy azt mondta a jegyszedő,hogy jo de saját felelösségre mehetnek be. Bementek,a gyerek egyből úgy megilyedt,hogy sokkot kapott,és beperelték a helyet,mert hogy miért kell ilyesztgetni.
Be is zárt a hely.
Szerintem tök igazságatalan,hogy zenéket,sorozatokat, és youtubereket tiltanak be ,csak mert nem gyerekbarát. Volt,hogy egy zenét tiltottak be,csak mert a szövege sátánista volt, és a gyerek(7 évesen) felvette az emo stílust.
De az a gyerek hülysége.
Csomó ilyen volt ,hogy miatt betiltottak valamit. Szerintem tök igazságtalan.
Ennyi erővel az egész világot tiltsák be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!