Andris728 kérdése:
Mit gondoltok a Trianoni békéről. Véleményem szerint felháborító. Igazságtalan volt mert nem mi hanem az osztrákok akarták hogy velük harcoljunk az 1. Világháborúban. És ti nem tartjátok érdekesnek hogy a Szovjet-únió nem írta alá a Trianont?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 20:10
2/8 anonim válasza:
Családilag mennyire vagy érintett benne ?? Mert mi, akik érintettek vagyunk, már nem foglalkozunk vele.
3/8 anonim válasza:
A történelmet a nyertesek írják. Mi pedig nem egyszer döntöttünk a rossz oldal mellett, így a büntetésen kár pörögni. Durva volt, de jogos - mégis mit vársz egy vesztes háborútól? Szankciókat hogy meg se próbálják még egyszer ugyanazt.
4/8 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése. Nekünk, magyaroknak mindig is azt tanították, hogy felháborító, igazságtalan stb. Ezt az évszázadokon át elnyomott nemzetiségek természetesen másképp gondolják. Mi, magyarok rontottuk el, mert már kétszáz évvel előtte sejthettük volna, hogy ez lesz, mivel a magyarok aránya az országban alig érte el a 40%-ot. Ha előbb jogokat adtunk volna a nemzetiségeknek, lehet, hogy kevésbé kezdtek volna követelőzni.
5/8 anonim válasza:
Én azon vagyok felháborodva, hogy alig több, mint ezer éve idejöttek ezek a hunok és kizavarták az avarokat.
Nem szégyellik magukat? takarodjanak, és adják vissza a földet az avaroknak.
Igazságot az ősi avar nemzetnek!
6/8 anonim válasza:
Azért sokat elmond a kérdezőről, hogy a neki nem tetsző válaszokat lepontozza - ja, hogy még nem jött egy neki tetsző sem...?
7/8 anonim válasza:
Ha a Szovjetunió megalakulása 1922-ben lett kimondva, akkor nem csoda, hogy nem írta alá azt a békediktátumot, amelyet 1920. június 4-én írtak alá...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Én nem erre számítottam megmondom őszintén.Akkor csak én reagáltam túl.Még egyszer köszönöm!
2016. júl. 26. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!