Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Második világháborúban,...

A Második világháborúban, volt olyan tank, ami kitudta lőni szemből a Jagdtigert?

Figyelt kérdés
Most nem a tank mobilitási meg hasonló problémái érdekelnek,azokkal tisztábban vagyok,csak érdekel hogy volt-e olyan ágyú ami áttudta-e ütni a front páncélját(ha lehet WOT szakértők véleményét kihagynám).

2016. máj. 15. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Jagdtiger méltó volt a nevére, szárazföldön nem volt ellenfele. Egyedül a P47 bombázók jelentettek veszélyt erre a mesterműre, ilyenkor kénytelen volt visszavonulni. De a frontpáncélt szárazföldön semmi nem ütötte át.
2016. máj. 15. 19:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,én imádom a Jagdtigert,szerintem a páncél vadászok közül,ezt sikerült a legszívósabbra csinálni,még a JS2 se volt neki ellenfél.
2016. máj. 15. 19:34
 3/5 gyilkosbalna ***** válasza:
100%
Hát igen a Jagdtigert nem tudták kilőni a szövetségesek semmivel sem SZEMBŐL! Nem elég hogy milyen vastag volt a páncélzata de még ráadásul döntött lemezes felépítmény volt
2016. máj. 15. 21:53
 4/5 A kérdező kommentje:
A Jagdtigernek csak a testen volt döntött a páncélzata,a felépítménye doboz alakú volt
2016. máj. 15. 23:33
 5/5 anonim válasza:
100%
Egy másik jagdtiger
2016. máj. 25. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!