Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?

Ezt hogy tudnám kiküszöbölni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdésem lehet nagyon furcsán fog hangzani. De igaz és ez ellen tényleg tenni szeretnék! Az van hogy sokszor nem állok/nem merek kiállni magamért... Tegyük fel hogy mondjuk valaki szórakozik velem baszogat meg ilyenek én nem teszek ellene semmit... néha szolok de mikor fel kéne állni akkor sem merek... Volt egyszer hogy a haverom kért meg hogy üssem meg csak így kiváncsiságból én még azt se mertem... Ez ellen nagyon szeretnék valamit tenni! Kérlek titeket öntsetek belém valami bátorságot... Vagy valamit mert csicskának néznek! És ne olyan válaszokat légyszíves hogy keress új barátokat! Köszönöm!
2010. jún. 16. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha szépen beszélnek veled, szépen válaszolj.

ha pedig bután,akkor te is bután válaszolj.

ha pedig baszogat,mindig röhögj a szemébe,majd meglátod

ki bírja tovább.

2010. jún. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!