Hogy vegyem rá, hogy bevallja?
Kérdezd meg, hogy nem tudja-e, hogy hol van vagy hova rakta, mert te már kerested és nem találod sehol.
Esetleg hozzáírhatod azt is, hogy csak azért kérdezed, mert ő használta utoljára.
Nem vertem magam vele, csak nézegette és kérdezte, hogy milyen a szempillaspirál. :)
Egyébként nemrég kb 5percre be ugrottak és kérdeztem, hogy nem emlékszik e, hogy hova tette, és azt mondta, hogy vissza tette a sminkek közé, de segít megkeresni, ezután olyan gyorsan elment, mint akit kergetnek.
De legközelebb jön, szerintem már konkrétan rákérdek, lehet azt mondom neki h láttam is, hogy eltette csak nem szóltam. Anyumnak is elmondtam és azt mondta máskor ne vegyem elő a cuccaimat ha jön. :(
Van egy hasonló sztorim.
Nekem egyszer kollégiumban lopták el a kedvenc parfümömet.
A szobatársam barátnője eléggé bepiált, és kopogtatott nálam, hogy van-e valami jó erős parfümöm, amivel el tudja kendőzni.
Ott helyben, előttem fújta be magát, és meg is jegyezte, hogy mennyire jó illata van.
Eltelt pár nap, és észrevette, hogy a parfüm nincs a megszokott helyén (máshova nem i nagyon tudtam volna hekyezni, hiszen az összes szépségápolási szerem az ágyam melletti polcon volt.
Ezúttal én mentem át hozzá, és megkérdeztem, hogy tud-e valamit a parfümről. Természetesen nem volt a válasz.
A parfüm soha többé nem került elő,azóta már nem is vagyok kollégista, de most is bosszankodom miatta.
Nálad valószínűleg könnyebb a helyzet, hiszen elvileg “barátnők” vagytok. De egy barátságba a lopás nem fér bele, max. ha diszkréten kölcsön kêr valamit, és vissza is adja.
Legyél határozott, ne félj egyenesen rákérdezni a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!