Azt mondják ne vegyem át a futártól a rendelt terméket, lehet belőle mégis bajom? Gruppis rendelés volt.
A Gruppiról rendeltem péntek délután egy terméket, s sajnos csak utána olvastam át az oldalról szóló rengeteg rossz véleményt. Elbizonytalanodtam és hétfőn délelőtt írtam nekik, hogy lemondjam a rendelést. A válasz szerint lemondani nem lehet mert a rendszer ezt nem teszi lehetővé, s a Partner Cégnél is "elképzelhető" hogy már nem lehet.
Azt írják, egyszerűen ne vegyem át és nem lesz ennek következménye. Hihetek nekik?
("Kérjük utasítsa vissza a csomag futártól való átvételét, amennyiben átvenné azt kérem jelezze felénk.
További teendője nincs, következménnyel nem jár, kérem csak ne vegye át a terméket.")
Még sosem volt olyan hogy valamit rendeltem és nem vettem át. Szerintem én időben próbáltam lemondani.
Volt valakinek már hasonló és lett belőle gond?
Távollévők közötti szerződés esetén 14 nap elállási jog illet meg, s nem kell indokolni sem.
Bár kicsit el van dugva, de a vásárlási feltételekben korrektül le van írva ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!