Mit csináljak egész nyáron? Nincsenek barátaim.
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, az osztálytársaimmal rosszban vagyok, így sehová nem tudok elmenni nyáron, iskolaidőben is csak suliba megyek, és ennyi. A városom is utál, mert egyszer elterjesztettek rólam valamit, ami nem igaz, tehát a szomszédokkal való ismerkedés kilőve. Bulizni sem járok..Egyébként, ápolt, jó megjelenésű lány vagyok.2010. jún. 15. 17:37
11/11 anonim válasza:
Na szia! Na hogy sikerült a nyarad? Remélem találtál barátokat, amúgy én is ilyen helyzetben vagyok, csak én szerintem azért mert nem járok el sehova! Mindig azt hiszem ha vkit elhívok, netán zavarom, vagy a terhére vagyok! Neked véletlenül nem ezért vagy egyedül?
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!