Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincsenek barátaim, hol tud...

Nincsenek barátaim, hol tud egy 20 éves lány barátkozni?

Figyelt kérdés

A gimnáziumi, és tanfolyamos barátnőim lemorzsólódtak, mert messzire mentek tovább tanulni, és nincs alkalmunk se elmenni bulizni, se csak egy jót sétálgatva beszélgetni. Nagyon hiányoznak a csajos napok, beszélgetések. Jelenleg nem dolgozom (munkát keresek), ezért munkahelyen sem tudok barátkozni.

Barátom van, ő is azt mondja, hogy keressek barátnőket, de hol, hogyan?

Van pár fiú haverom, de velük nem lehet úgy kikapcsolódni, mint a lányokkal, 1-2 találkozó után már többet képzelnek az egészbe, mint barátság.

Köszönöm!

2011. febr. 4. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:

kár hogy nem vagyok lány :P

különben barátkozhatnánk,

én is kb ubban abban a szituban vagyok, csak fiu vagyok, de nincs barátnöm se...

Nagyon gáz.

Èn remélem kezdhetek szeptemberbe egyetemen és ott majd talán minden más lessz...

2011. febr. 5. 00:02
 2/5 A kérdező kommentje:
mondanám, hogy barátkozzunk :D de közismert tény hogy fiú és lány közt nincs barátság :D
2011. febr. 5. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szeretek barátkozni, mivel én is hasonló helyzetben vagyok, mint te.(munkahely jelenleg nincs, a barátnőim külföldön vagy csak szimplán lemorzsolódtak, pasim van, legjobb fiúbarátom is van, de lány nincs)

Ezen az oldalon találtam egy jó barátnőt, emellett egy fiúval és még egy lánnyal tartom a kapcsolatot, de velük ritkábban.Ha egy virtuális barátság is érdekelne, nekem írhatsz nyugodtan.23/L vagyok.(mivel gondolom Pesti vagy, a másik lány is az, akivel jóba lettem itt)

2011. febr. 7. 17:14
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én is 20 éves lány vagyok, és ugyanebben a cipőben járok én is! Felköltöztem ide Pestre és azóta egyedül vagyok! Ill. úgy egyedül h a barátommal lakom, a barátaival elvagyok, de barátnőim nincsenek, mondjuk nemis nagyon teszek róla h legyen, mert nem járok nagyon sehova ez miatt. Kivel? úgyhogy ha gondolod én szívesen lennék a barátnőd:)

2011. márc. 10. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Szija! én 22 éves leszek nemsokára, és én is ebben a helyzetben vagyok, mint te. Vácon lakok,ha gondolod benne vagyok :-)
2012. márc. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.