Nincsenek barátaim, hol tud egy 20 éves lány barátkozni?
A gimnáziumi, és tanfolyamos barátnőim lemorzsólódtak, mert messzire mentek tovább tanulni, és nincs alkalmunk se elmenni bulizni, se csak egy jót sétálgatva beszélgetni. Nagyon hiányoznak a csajos napok, beszélgetések. Jelenleg nem dolgozom (munkát keresek), ezért munkahelyen sem tudok barátkozni.
Barátom van, ő is azt mondja, hogy keressek barátnőket, de hol, hogyan?
Van pár fiú haverom, de velük nem lehet úgy kikapcsolódni, mint a lányokkal, 1-2 találkozó után már többet képzelnek az egészbe, mint barátság.
Köszönöm!
kár hogy nem vagyok lány :P
különben barátkozhatnánk,
én is kb ubban abban a szituban vagyok, csak fiu vagyok, de nincs barátnöm se...
Nagyon gáz.
Èn remélem kezdhetek szeptemberbe egyetemen és ott majd talán minden más lessz...
Én szeretek barátkozni, mivel én is hasonló helyzetben vagyok, mint te.(munkahely jelenleg nincs, a barátnőim külföldön vagy csak szimplán lemorzsolódtak, pasim van, legjobb fiúbarátom is van, de lány nincs)
Ezen az oldalon találtam egy jó barátnőt, emellett egy fiúval és még egy lánnyal tartom a kapcsolatot, de velük ritkábban.Ha egy virtuális barátság is érdekelne, nekem írhatsz nyugodtan.23/L vagyok.(mivel gondolom Pesti vagy, a másik lány is az, akivel jóba lettem itt)
Szia!
Én is 20 éves lány vagyok, és ugyanebben a cipőben járok én is! Felköltöztem ide Pestre és azóta egyedül vagyok! Ill. úgy egyedül h a barátommal lakom, a barátaival elvagyok, de barátnőim nincsenek, mondjuk nemis nagyon teszek róla h legyen, mert nem járok nagyon sehova ez miatt. Kivel? úgyhogy ha gondolod én szívesen lennék a barátnőd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!