Mit csináljak egész nyáron? Nincsenek barátaim.
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, az osztálytársaimmal rosszban vagyok, így sehová nem tudok elmenni nyáron, iskolaidőben is csak suliba megyek, és ennyi. A városom is utál, mert egyszer elterjesztettek rólam valamit, ami nem igaz, tehát a szomszédokkal való ismerkedés kilőve. Bulizni sem járok..Egyébként, ápolt, jó megjelenésű lány vagyok.2010. jún. 15. 17:37
1/11 A kérdező kommentje:
Egyébként táborozni sem tudok elmenni mert nincs rá keret..:(
2010. jún. 15. 17:38
2/11 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, viszont nyaralni mindenképp akarok menni a félretett pénzemből.
Merre laksz?
20/L
3/11 A kérdező kommentje:
Budapest mellett. :)
2010. jún. 15. 17:44
4/11 haggyámán válasza:
Egyszerűen egy teljesen új baráti kört kell összeszedned, és velük kell menni bulizni. Többek közt nem az esti leivásokra gondolok, hanem elmenni sétálni, vagy vidámpark, strand, stb. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Egyedül?...
2010. jún. 15. 18:00
6/11 anonim válasza:
Heheee küldj magadról képet privátban, lehet meglátogatlak:D 20/F :D
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, küldtem!:D
2010. jún. 15. 18:13
8/11 haggyámán válasza:
Izé, az új baráti körrel gondoltam. :)
Mindenképpen barátokat kellene találnod.
9/11 anonim válasza:
Ha van pénzed 1-1x felmehetnél Pestre,ha úgyis közel laksz.Sétálgatni,fagyizni,mozizni,esetleg szétnézni valamelyik plázába.Ha pl. látsz a plázába egy szimpatikus embert menj oda hozzá,próbálj meg ismerkedni vele (lány vagy fiú mindegy,de először barátokat szerezz).
Más megoldás nincs,egyedül nem jó sehova menni,tudom én is,de valahogy el kell kezdeni az új barátok keresését.
15L
10/11 A kérdező kommentje:
Ezekkel már nemegyszer próbálkoztam, de sosem lett belőle semmi jó.
2010. jún. 15. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!