Szerintetek mit tegyek? Jelenthet ez valamit, vagy csak tulreagalom?
Figyelt kérdés
Szoval az anyammal elek, aki tanar. Eleg sok ismerose es baratja van akik szinten tanarok. Meg nagyon kicsi voltam (olyan 4-5 eves) amikor megismertem az egyik volt munkatarsat, akit hivjunk most csak Peternek. Azota olyan vele a kapcsolatom mintha a batyam lenne, vagy a masodik apam. Mivel sosem ismerhettem az igazi apamat nagyon sokat jelentett o az eletemben. Mindig elvitt mindenhova, meset nezett velem, olvasott nekem amikor anya eppen nem ert ra es o nalunk volt (mert eleg sokszor jart at hozzank). Aztan, nemreg gimnaziumba mentem, meghozza abba ahol most Peter is tanit. Eloszor elegge nehez volt megszoknom, mert ott ugy kellett viselkednem vele mintha csak en is egy diak lennek aki csak a tanarakent ismeri (egyebkent heti egy olasz oram volt vele ebben a tanevben, de jovore minden nap lesz. Olaszt es angolt tanit). De iskolan kivul persze minden maradt a regi, rengeteg kozos programra mentunk el tovabbra is stb. Aztan az elmult par honapban kicsit mintha megvaltozott volna koztunk ez a “barati” kapcsolat, valahogy mashogy viselkedik velem mostanaban. Semmi komoly, csak mindig megdicseri a hajamat, ruhamat, kinezetemet stb, es azt vettem eszre hogy minden adando alkalommal megerint. Megsimogatja a hatamat, a hajamat, megszoritja a kezemet meg ilyesmik, szoval semmi komoly. Csak eddig nem nagyon voltak ilyenekek, vagy lehet hogy voltak csak nem tuntek fel. Meg orak utan van hogy odahiv magahoz amikor a tobbiek elmentek mar hogy a jegyeimmel kapcsolatban beszeljen velem, pesze sosem arrol beszelunk. Ilyenkor mindig megsimogat es neha kisse zavaroan kozel all hozzam. Egyszer pedig, amikor elment mellettem a folyoson megfogta a seggem, de nem tudom hogy direkt vagy veletlenul e. Lehet hogy csak paranoias vagyok es en latok bele mast ezekbe, de kisse aggodok hogy talan mashogy nez ram mint azelott. (Egyebkent nincs olyan nagy korkulonbseg koztunk, 8 ev de azert akkor is) Mostmar nem szivesen megyek el vele amiokor elhiv valahova, mert mikor legutobb korcsolyazni voltunk mindig fogdosott (nem ugy, hanem csak megfogta a karomat vagy atkarolt meg ilyenek) es eleg fura es kellemetlen erzes volt egy ido utan foleg hogy mostmar a tanarom is egyben. Szoval nem akarom hogy ez megismetlodjon vagy megmesszebbre menjen vagy akarmi, ugyhogy mindig talalok valami indokot hogy kibujjak alola. De azokat nem igazan tudom elkerulni amikor csak ugy beallit hozzank amikor anya nincs itthon, mert egyszer egy ilyen alkalommal megolelt es megpuszilt. Amikor kisebb voltam eleg gyakran csinalta ezt, de most hogy mar nagyobb vagyok meg hat ugye a tanarom is... Nem merem megemliteni amugy neki a dolgot, mert tenyleg lehet hogy csak tulreagalom az egeszet. Anyunak mar mondtam hogy kicsit fura mostanaban de nem hitt nekem es nem is foglalkozott a dologgal. Na de mostantol ugy nez ki hogy elkerulhetetlen lesz vele a talalkozas, amit mar hetek ota halogatok. Elegge lerontottam angolbol (nem o tanitja nekem az angolt) ezert anya azt mondta hogy nyaron angolkorrepetalasra kell jarnom. Persze peter azonnal elvalalt, ugyhogy jovo hettol hetente haromszor vele leszek kettesben a hazaban, es mar ha ragondolok gorcsbe randul a gyomrom, pedig lehet semmi okom nincs ra. Elmondtam anyunak megint ezt a dolgot, de elegge osszeveszett velem es azt hitte hogy csak ki akarok bujni az angol alol. Szoval van valami otletetek mit tudnek csinalni?2018. máj. 30. 18:34
1/2 A kérdező kommentje:
*18 ev a kulonbseg
2018. máj. 30. 18:38
2/2 anonim válasza:
Hat mondjuk mond meg neki hogy tartsa a tavolsagot mert ez neked kenyelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!