Megcsinálta már valaki az alapvizsgával rendelkező "közszolgák" számára kötelező új Probono-s 'az Alaptörvény bemutatása és értékei" című képzést?
A hozzá kapcsolódó 'Tájékoztató az Alaptörvény bemutatása és értékei című e-learning tananyag használatáról' dokumentumot nem tudjuk megnyitni (már többen próbáltuk, azt írja, hogy: Önnek nincs jogosultsága a kért művelet elvégzésére.), maga a kurzus pedig máshogy néz ki mint a korábbiak.
A tananyag szóra kattintva a Probono-n csak olyan opció van, hogy 'Elkezdem', de jó lett volna előtte tisztában lenni vele, hogy mégis hogy működik ez az újabb felület.
Ha esetleg valaki bátrabb volt, megoszthatná a tapasztalatait.
A tájékoztató nekem sem nyílik meg, valószínűleg hibásan lett beállítva a hozzáférési jog.
Az Elkezdem gombra kattintva az "Az Alaptörvény értékei" oldal jön be ahol néhány (feleletválasztós) kérdésre kell válaszolni. Ezek kötelezőek, de ha elrontod itt enged javítani, szóval ez a rész csak afféle érdekességként van benne. (És egyébként is olyan kérdések, hogy szerintem egy történelemszakos sem tudná mindre a jó választ.)
Csak ezt követően lehet továbblépni az első fejezetre ahol már kifejtős kérdésekre kell válaszolgatni, de ahogyan én értelmeztem ki is lehet hagyni azokat.
Ennél tovább még én sem mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!