Utólag derült ki hogy két évig nem voltam bejelentve! És nem akar végkielégítést fizetni! Valaki ötlet? Többi lent! | V
Dolgoztam egy cégnél legyen xy!
2013 ban kezdtem! Szerződést írtunk ! Semmi probléma nem volt nem hiányoztam nem voltam beteg csak szabadság volt!
Igy csak felmondásom után a papírokon vettem észre hogy 2015 től vagyok felvéve :/ rákérdeztem hogy ez mi magyarázatot nem tudtak adni rá gondolom be se jelentett csak kamura megírtuk a szerzodest. Most hogy elköltözött a vállalkozás és nem tudtam volna bejárni azonnali hatállyal felmondtam! Én ugy tudom járna végkielégítés de nem nagyon erőlteti magat ! Melyik érdemessebb munkaügyi bíróság vagy ügyvéd által megkeresés?
"ha felnyomom akkor akik jelenleg ott dolgoznak és esetleg nincs bejelentve megütheti a bokáját ?"
Ne aggódj, őket nem fogják büntetni, a céget fogják. Sőt, a volt kollégáid érdeke is, hogy tisztázódjon az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!