A Wordery nevű oldalról rendeltem könyvet és most nemtudom, hogy átlettem-e verve?
Figyelt kérdés
Szóval, eddig 4x rendeltem tőlük. Először amazonról, aztán pár nappal később a weboldalukról. Az amazonos könyv nem jött meg időben de a weboldalukról rendelt 6 darab igen. Ezután újraküldettem az amazonost és rendeltem még egy 5 könyvet amit 2 csomagra bontottak. Ezeket 2 nap leforága alatt küldték ki a royal maillel. Ezeknek múlthéten kellet volna megjönniük, de nem jöttek, írtam nekik ismét az 5 könnyvel kapcsolatban, és azt mondták ha 05.10-ig nem jön meg akkor újraküldik vagy ilyesmi. Egyenlőre semmi. Az újraküldött könyv még mindig nem jött meg. Szóval jelenleg 3 csomagot várok és egy se érkezett meg. Az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalaitok vannak a wordery oldallal kapcsolatban, és lehetséges-e olyan ,hogy levan rakva postára a csomagom és nemtudok róla. Emellet még az lenne az esetleges kérdésem, hogy a royam mail ugye egy légi szállító, és mitől függ az, hogy ki hozza ki házhoz a csomagot? Mert egyszer postás, egyszer pedig valami futár szolgálat hozta ki a kiérkezett rendelésem (az is kettő csomagban volt)2018. máj. 8. 22:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!