Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Tanácstalan vagyok

Mit tehetek? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

Én koraszülött vagyok:6hónapra születtem 1kilo26dekával.

Az orvosok egy fillért nem adtak volna az életemért,de még a saját apám se.

A lényeg h rengetek " bajom" maradt.:kezdve azzal h a bal szememre vak vagyok még sokminden.Egy vmi viszont "tökéletes" a hallásom.Az tényleg jobban kifejlödött mint alapjáraton gondolom mert az 1ik szemem elvesztettem.

5 éves koromban kiderült h örököltem apu zenei tehetségét.Ekkor elkezdtem harmonikázni,oviba nem jártam de mikor elkezdtem az ált.isit akk beirattak zenesuliba.ide 7 évig jártam,szinte végig kitünö voltam,néhol néhol becsúszott egy 4es.

Tényleg nagyon jól ment/megy,csakhogy kijártam a sulit és nem volt hogyan tovább.Menni akartam továbbtanulni zenével,de hiába néztem meg rengetek iskolát,olyan tandijak voltak,h képtelen vagyok/unk kifizetni,ezért ez esélytelen.

Mondtam jo akkor megyek dolgozni és hagyom a zenét.

A gond csak az a munkával,h vagy nincs,vagy van csak olyan messze h nem tok odajutni (ja igen egy kis falucskában élek ahol nagyon szar a közlekedés)vagy van és fel is vesznek,csakh az esti müszaknak kb 11kor van vége és nekem esélytelen h messzebröl este 8 után hazajussak.Ezért egyszerüen nemtok dolgoznijárni mert volna hova böven,csak nincs mivel.

Estin tanulok és jövöre érettségiznék,de anyu aztmondta h nem fizeti ki tandijat és az érettségit sem (mert nem vok tul jo tanulo és ha meghuznak akk bukik a sok pénz),hadjam ott a sulit és menjek dolgozni(ami igy elég nehézkes mint ahogy leirtam).

Ezért arra gondoltam h mégiscsak a zenéböl kéne megélnem,mert az az egyetlen amit az egézsségem is engem és tényleg tudok is.

Most 18éves vagy és lány amugy.

Volna vmi ötletetek h mit tehetnék???

Anyu azt mondta h ha nem lesz munkám és nem folytatom a sulit,akk csak ugy maradhatok otthon ha beszállok a rezsibe,de ha nincs munkáh akk h????

lécci segitsetek h tudnék vmit kezdeni a zenével nagyobb összeg ráforditása nélkül.

2010. jún. 14. 09:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!