Ádám Kata kérdése:
Érdemes elkezdeni angolul egy könyvet amire nem birok várni hogy magyarul kijöjjön?
Figyelt kérdés
A royal család 3. része és akkor már a 4. is .....
ELŐRE IS KÖSZI
2018. máj. 6. 21:52
1/4 anonim válasza:
Ha rendesen érted a szövegét akkor miért ne ? :)
Még hasznos is lenne,mert közben járatnád azzal is az agyad,hogy fordítgatsz
2/4 Timofiev válasza:
Erre szerintem te tudnál a legjobban válaszolni.
Nekünk kéne tudnunk, hogy tudsz-e angolul eléggé hozzá?
Próbáld meg, ha nem megy akkor meg megvárod a magyart. Nincs vesztenivalód, legfeljebb ha fizetsz érte, de manapság szinte bármi megtalálható az interneten.
Én az első angol könyvemet így kezdtem el olvasni. Kedvenc írómtól kijött egy új sorozat, amit még nem fordítottak le, én meg kíváncsi voltam és elolvastam.
3/4 anonim válasza:
Ne is mond már alig várom, hogy kijöjjenek. Szerintem nyugodtan elkezdheted akár milyen szinten is vagy angolból. Lehet,hogy pár perc alatt meglesz az értelmes mondat lehet,hogy egy óra sem lesz elég de mindenképpen megéri a fáradozást.
4/4 anonim válasza:
Mindenkepp igen! Ha jol tudsz angolul, azert, ha nen, akkor meg remek tanulasi lehetoseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!