Hány évesen a normális csókolózni? 13/L
Szerintem még a párkapcsolat is korán van 13 évesen és 14 évesen is, az ilyen fiatal kapcsolatot nagyon nagy % -a rövid idejű, mivel még nem feltétlen értetek mindent egy párkapcsolatban, és ilyenkor még nem alakul ki akkora szerelem.
De ahogy telnek at évek egyre jobban megy lejebb, hogy hány évesek vannak már párkapcsolatban.
Amikor én 13 voltam 1 kapcsolat nem volt még a suliban, és azért nem vagyok túl öreg.
Szerintem várj, még nem kell elsietni.
19/F
Szerintem is túl fiatalok vagytok még az ilyesmihez. Általánosban még nem kell pasizni, csajozni, nem vagytok elég érettek, szóval ne gondold, hogy le vagy maradva :)
Az osztálytársaid meg biztos menönek képzelik magukat. Nem azok. Nyilvánosan falni egymást gusztustalan, hagyják meg a hálószobába, de oda is inkább csak pár év mulva kerüljenek :D
17/L
18 vagyok és még nem csókolóztam
Normálisnak érzem magam :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!