Miért élek, ha nincs semmi értelme?
Ahh, tokely 🤗🤗🤗
Szóval az életünk ertelmen fölösleges gondolkodni hiszen mi magunk vagyunk az élet értelme.. lehet csak "barátaink" vannak akiket ki nem állhatunk de hidd el meg fogod találni azt a dolgot hogy igazából jól is erezhessed magad és én is szoktam ezen gondolkodni, nekem egy netes legjobb barátom van és szeretem nagyon, és olyanoknak gondolkodtam hogyha meghalnék akkor lélekként miket csinálnék xd ... amúgy van minecraftod?
Igazad van, nincs értelme az életnek.
Halálod után éppen ugyan olyan lesz az "életed" mint születésed előtt. Emlékszel az születésed előtti 14 milliárd évre?
Teljesen mindegy, hogy 1 évesen vagy 80 évesen milliárdokkal a bankszámládon halsz meg, mert megszűnik a létezésed.
Nem hogy a te létezésed, az egész emberiségé is lényegtelen.
"Miért élek?"
Véletlen események folyamán létre jött az élet ezen a bolygón és további szerencse folyamán nem történt semmilyen "katasztrófális esemény" ami megakadályozta volna az evolúciós kifejlődését az őseidnek.
Majd az őseid nagyobb kalória tartalmű dolgokat kezdtek fogyasztani. Az étel gyűjtés és elraktározás miatt többlet idejük lett, akkor már nem kellet egésznap azon dolgozni, honnan fognak ételt és vizet szerezni és az agyuk egy bizonyos fejlettségi szintet elérve eltudtak kezdeni más, a fajuk életben maradásához nem szükséges dolgok foglalkozásával és itt vagy te egy kis idő mulva.
Mi is állatok vagyunk.
Szerinted a hangyának létezésének milyen értelme van? Ők szimplán nem jutottak el arra szintre ilyen kérdéseket feltegyenek...
"Miért élek, ha nincs semmi értelme?"
Értelme nincs, de oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!