Lehet fejleszteni valahogy a jobb agyféltekét?
a jobb agyfélteke lényegében a kreativitásért, a muzikalitásért felelős. ezeke a készségeket általában gyerekkorban kb 10 éves korig lehet hatékonyan fejleszteni. szerintem később is lehet de biztos jóval nehezebb sok kemény munkát és koncentrációt igényel és talán sosem lesz olyan eredményes. itt most inkább a zenei érzékből következtettem.
a kreativitással kapcsolatban, most találtam ezt az oldalt
nem néztem át annyira tüzetesen hogy kik jelentkezhetnek meg hova kell menni, de azt láttam hogy fizetős, akkor viszont csak kell legyen hatása. mert ha nem lenne nem fizetne senki érte. igaz hogy ez már lejárt, de biztos van/lesz jövőre is hasonló. ha meg nem akarsz költeni a játékok ott vannak szerintem az is hasznos és szórakozol is vele:)
köszi a válaszokat .:)
és az igaz, hogy a humorérzékért is a jobb agyféltéke felelős? ilyen módszerekkel azt is lehetne fejleszteni? :)
www. agykontroll. hu
én épp egy ilyen tanfolyamot végzek győrben és egyszerűen lehengerlő mikre vagyok képes a tanfolyam segítségével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!